LaxMin
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
-
Herkese merhaba arkadaslar ben herobrine hikayesi yazmaya karar verdim ve yazmaya basliyorum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Steve çok gelişmiş bir vadi kahramanı idi.Kimsede bulunmayan itemler stevede bulunuyordu.O oranın en güclü itemlerine sahipti taki onla karsılasana kadar.
Bir gün çok şiddetli bir şekilde yağmur yağıyordu.Elektrikler kesilmiş hiçbir redstone sistemi çalişmiyordu sadece bir meşale yaniyordu .
Steve'nin evi çok büyüktü bu yüzden bir meşale ile koskoca ev aydinlanmiyordu.Evin neredeyse her tarafı karanlıkta.Steve sağlam itemi olmasina rağmen korkuyordu.Öyle bir anda bir şimşek çaktıki steve korkudan öldüğünü zanneti.Steve bu böyle olmayacak deyip yatağına uzandı.
Sabah olmasına az bir süre kalmisti.Steve uykudan uyanmaya başlamıştı.Steve uyandiğinda kasabasinda sadece kendi evinin kaldiğini gördü.Bunun üzerine steve kalkti.
Tüm donanmasini giydi ve disardaydi.Savasmaya hazirdi.Taki onla karşılaşana kadar.
Steve dışarıda köye saldirmiş olan yaratıkları kesmekle uğraşıyordu.Bir anda beyaz gözlü adam geldi.
Steveye öyle bir vurduki steve yere düştü ve tüm itemi yok olmuştu.Steve neye uğradığını şaşırdı ve bunun üzerine evine çekildi.Korkuyordu.Bir an yıldırım düstü ormana ve steve itemlerini toplayip oraya doğru yönelmişti.Tam bir bölgede yangin ve bir kağıt vardı.Aceba kağıtta ne yazıyordu ?
Steve çok merak ediyordu ama korkuyordu
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------Devami icin yorumlarinizi eksik etmeyiniz.
Bölüm 2
BOLUM 2-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Steve yangından dolayı korktuğu için evine doğru yönelmisti fakat evine vardığında ne görse iyiydi Steve'nin evi yaniyordu.Steve ne oluyor diye cok korkmustu.Bunun üzerine hemen biraz ağaç topladı ve geçiçi bir baranak yapmisti.Gece olmaya baslamisti.Gece olduğunda neler olacağını biliyordu bu yüzden yemek bulması gerekiyordu, hemen kılıç yaptı bir tane ve dışardaydı avlanıyordu.Geceyi çıkaracak kadar yemek bulmuştu kulubesine karşı yönelmeye başladı fakat ne görsün kulubeside yaniyordu.Yanda bir jungle agacı gördü ve üzerine cikti üstünde gecirdi aksami oraya yatağini koydu ve yatti.Sabah olduğunda ağacın yandığını farketti.Hemen diğer agaca atlayip asagi inmisti, notu bulduğu yere gitti ve orada bir not daha vardi.Bunun üzerine beyaz gözlü biri gelmisti.Ona Oku diyordu Steve'de okudu ve korkmustu gözlerini bana ver yaziyordu kağitta ama Steve'nin elinde kılıç vardı beyaz gözlüye saldırdı ama kılıcı kırıldı bunun üzerine kaçmaya başladı Steve.Hep önüne geliyordu beyaz gözlü adam ve beyaz gözlü adam onu hic kırılmayan bir yere hapsetmisti.Gözlerin benim olasıya kadar burada kalacaksın diyordu.Steve korkmustu ama yapacağı bir şey yoktu ama ne olduysa oldugu blocklar kırıldı ve ne görsün bir cok enderman karsısında ve o meshur ender dragon.Beyaz gözlü adam hepsini yenemezdi bu yüzden ne yapacagini sasirmisti ama nasil olduysa endermanlar öldü ama ender dragon hayattaydi ve cok kızgın bir sekilde onlara doğru yaklasiyordu
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bolum 3
Bölüm 3 -------------------------
Enderdragon geliyordu, çok fazla yaklaşmıştı onları buradan kurtarmak için bir ışınlanma özelliği olan bir yaratık gerekmekteydi neydi o ;? Tabikide enderman ama nasıl olacaktı tüm endermanlar öldürmüstük ama orada 1 enderman görülmüstü ama bize yardım edecekmiydi bilmiyorduk ama biz yinede huga canka dansini yaptik endermani cagirdik ve geldi.
Artik kurtulabilecektik tuttu ve bizi dünyamiza isinlandi ve artik dünya'mizdaydik ama tek sorun artik ne yapacaktık ?.Beyaz gözlü adama gözlerimi vermelimiydim cok merak ediyordum.Hersey nasıl devam edicekti.Yatağıma yattım ve gece uyuyordum aniden yatagım yanmaya başladı etrafıma bakındım enderdragon nasıl olduysa Dünya'ya gelmişti.Ama ölüyordu o bu Dünya için uygun degildi atesler püskürtüp her taraf yanıyordu onu canlı canlı görmek bizim icin büyük bir şanstı onu şuanda öldürüp yumurtasi alip Dünya'ya kendimin ününü yayabilirdim ama içimden bir seste yardım etmek geliyordu beyaz gözlü adam geldi ve onu kesmeye basladi eğer onu keserse o ünlü olacakti benim elimde hiçbirşey olmayacaktı bunun üzerine ateşli yayımı çektim ortalama 1km yakın bir mesafeden ok atısı yapmıstım herobrine karsı ve o an tam kafasına deydi ok bunun üzerine herobrine ölmüstü ve tüm özel güclere enderdragona gecti ve artık enderdragon canlıydı tüm herobrine özelliklerini almisti bunun üzerine ne yapacagımı şaşırtmıştım artık geceleri yatmıyordum kılıcla aceba bugun gelecek mi diye bekliyordum ve o an gelmişti evimi enderdragon tutup tanımadıgım bir denizin üstüne getirmisti.Burada köylü evleride vardi ve o karsimdaydi ne yapacaktım.?
Devami 4 bölümde