Herobrine ile ilgili Bidiklerimizi paylaşalım

PiaNa

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Benim bildiğim çok hızlı çok güçlü Stevenin kardeşi Peki sizin bildikleriniz

acemioyuncu190

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben pek bilmiyorum ama sign koyuyor mesela Hi! diye redstone torchla yol gösteriyo yerlere glass koyuyo vede ev yapıp içine tuzak kuruyo bukadar

scorpionsteve

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gerçek adı:Brine
Abisi :Steve
Tarihi: Brine Steve'i çok sever ama Steve onu sevmezdi.Bir ada gezisine giderken ondan kurtulmak için plan yapmıştı.Kız arkadaşıyla kendisine paraşüt alcak Brine ise normal çanta verecekti.Adaya inerken Steve planı uygulamaya başlamıştır.tBrine yere çakılıp ölmüştür.Ssteve nin kız arkadaşı denizde düşüp ölmüştür.Bunu tahmin etmeyen Steve hemen denize girmiştir.Yüzme bilmediği için boğulmuştur.Uuyanınca kendini karada görür.Yanında tabela vardır.Tabelada "Nasılsın Aptal?" yazıyordu.Steve kızıp tabelayı kırar.Köy bulup orda yaşamaya başlar.Madencilikle geçimini sağlıyordu.O gün evin mutlu gidiyordu çünkü 3 tane elmas bulmuştu.Bunlardan kılıç yaparak avlanacaktı.Evine gelince bir tabela daha gördü.Tabelada "Madencilik Nasıl İyi Para Geliyormu?" yazıyordu.Steve kızıp köyden gitti.Ev yaptı.Her gün "nasılsın" gibi tabelalar görüyordu.Sonunda köylülerin onla dalga geçtiğini sanıp onları öldürdü.Evine dönerken 2 beyaz göz görüp dağa kaçtı.Bir anda Brine Steve ye atıldı yakasını sıkıp:
-Steve beni tanıyormusun!!Heh ben senin ölü kardeşinim.Aptal gibi o çantayı aldım.Kız arkadaşın Nether'de zindanda.Ben artık kimim biliyormusun?Zombilerin efendisi Nether'in kralıyım!Steve ben seni hep sevdim,saygı duydum.Ama sen bana ne yaptın!!!! intikamım böyle...
Steve:
-Brine lütfen yapma hadi çıkar o lensleri Kız arkadaşımı getir ve o bıçağı indir.
Brine:
- Bu bir şaka değil Steve!!
Steve:
- Brine bak kendini öldürceksin yapma!

-Ben zaten ölüyüm kız arkadaşın ölü ve o sözler son sözlerindi!
der ve Steve yi öldürür...
steve öldüyse biz nasıl oynuyoruz? :D

Berkay26

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ömer Koç dedi:
Tarihi: Brine Steve'i çok sever ama Steve onu sevmezdi.Bir ada gezisine giderken ondan kurtulmak için plan yapmıştı.Kız arkadaşıyla kendisine paraşüt alcak Brine ise normal çanta verecekti.Adaya inerken Steve planı uygulamaya başlamıştır.tBrine yere çakılıp ölmüştür.Ssteve nin kız arkadaşı denizde düşüp ölmüştür.Bunu tahmin etmeyen Steve hemen denize girmiştir.Yüzme bilmediği için boğulmuştur.Uuyanınca kendini karada görür.Yanında tabela vardır.Tabelada "Nasılsın Aptal?" yazıyordu.Steve kızıp tabelayı kırar.Köy bulup orda yaşamaya başlar.Madencilikle geçimini sağlıyordu.O gün evin mutlu gidiyordu çünkü 3 tane elmas bulmuştu.Bunlardan kılıç yaparak avlanacaktı.Evine gelince bir tabela daha gördü.Tabelada "Madencilik Nasıl İyi Para Geliyormu?" yazıyordu.Steve kızıp köyden gitti.Ev yaptı.Her gün "nasılsın" gibi tabelalar görüyordu.Sonunda köylülerin onla dalga geçtiğini sanıp onları öldürdü.Evine dönerken 2 beyaz göz görüp dağa kaçtı.Bir anda Brine Steve ye atıldı yakasını sıkıp:
-Steve beni tanıyormusun!!Heh ben senin ölü kardeşinim.Aptal gibi o çantayı aldım.Kız arkadaşın Nether'de zindanda.Ben artık kimim biliyormusun?Zombilerin efendisi Nether'in kralıyım!Steve ben seni hep sevdim,saygı duydum.Ama sen bana ne yaptın!!!! intikamım böyle...
Steve:
-Brine lütfen yapma hadi çıkar o lensleri Kız arkadaşımı getir ve o bıçağı indir.
Brine:
Steve:

der ve Steve yi öldürür...​
steve öldüyse biz nasıl oynuyoruz? :D
HE BAK DOĞRU SÖYLÜYON BİZ NASIL OYNUYOZ XD

scorpionsteve

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herobrine: Beyaz Gözlü steveye benzer en büyük düşmanı steve dir ama ölmeden önce onu sever slenderman ile kavgalıdır :D Notch un kardeşi olarak bilinir ama oyunda steve nin dir 1.3.2 de herobrine kalkar ama bazen notch korsan cracklarına herobrine koyar ve acayip nadiren mezarı görünür (ben gördüm) nickinize Herobrine yazıp multide bazı gerzekleri korkuta bilirsiniz iki gold block herobrine totem nether stone koyup üstünü yakarsanız gelir ama bazılarında gold blocklar ile bir kare oluşturup ortasına yosunlu taş herobrine totem-nether rock üç tane redstone torch koyarak nether rock herobrine totemin üstünü yakarsanız gelir glow stone ile H yazar tuzaklı evler yapar sizi içeri sokar pleature plate bastığınızda kapı açılır ve bir şey aktive olur içeri girdiğinizde lava sınırsz atan ok gibi tuzaklar sizi bekler yere camlar koyar beyaz gözlü domuzların içine tnt koyar ve siz domuzu öldürdüğünüz an TNT patlar
Herobrine yi nasıl öldürürüm?
Yapıtlarını parçalayn bu onu zayıflatır
her yeriniz diamond olcak ve diamond sword u savurcaksınız
öldüğünde Argh i will come back diye yazı çıkar ve yine gelir :D yani öldürülemez D:

PiaNa

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Steve:
Brine:
Steve:

der ve Steve yi öldürür...

Aslında Bi helikopterle giderken arıza yaptı ve Brine öldü

nabermaberxdxd

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Herobrine: Beyaz Gözlü steveye benzer en büyük düşmanı steve dir ama ölmeden önce onu sever slenderman ile kavgalıdır :DNotch un kardeşi olarak bilinir ama oyunda steve nin dir 1.3.2 de herobrine kalkar ama bazen notch korsan cracklarına herobrine koyar ve acayip nadiren mezarı görünür (ben gördüm) nickinize Herobrine yazıp multide bazı gerzekleri korkuta bilirsiniz iki gold block herobrine totem nether stone koyup üstünü yakarsanız gelir ama bazılarında gold blocklar ile bir kare oluşturup ortasına yosunlu taş herobrine totem-nether rock üç tane redstone torch koyarak nether rock herobrine totemin üstünü yakarsanız gelir glow stone ile H yazar tuzaklı evler yapar sizi içeri sokar pleature plate bastığınızda kapı açılır ve bir şey aktive olur içeri girdiğinizde lava sınırsz atan ok gibi tuzaklar sizi bekler yere camlar koyar beyaz gözlü domuzların içine tnt koyar ve siz domuzu öldürdüğünüz an TNT patlar
Herobrine yi nasıl öldürürüm?
Yapıtlarını parçalayn bu onu zayıflatır
her yeriniz diamond olcak ve diamond sword u savurcaksınız
öldüğünde Argh i will come back diye yazı çıkar ve yine gelir :D yani öldürülemez D:
1.3.2 de kaldırılmadı bet 1.6.6 da kaldırıldı

acemioyuncu190

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
yen ibirşey öğrendim beyler 1.4.7 dosyalar yüklenirken steveye beayz göz eklenmiş ama bazılarında oyuzden korkup kaçmayın direk mc yi tekrar yükleyin kendi sitesinde buldum

Villager

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herobrine görmedim, ama burada bir kaç konu okudum. şu an minecrafttan soğudum gibi asjds :D

Andronova

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herobrine, mob'unun çıkışını anlatayım size, notch'un [Minecraft'in kurucusunun kardeşi ölmüştür. Vede notchda böyle bir mob yaratmıştır oyunda 1.3.6 damı ne KALDIRILDI Herobrine, sanırım kardeşi etrafı patlatan biriymiş sanırım. Bu mob'un yapabilecekleri, ENVANTERİNİZDEN SİLAH V.S ÇALABİLİR EVİNİZİ PATLATABİLİR TABELALAR DİKEREK SİZİNLE KONUŞABİLİR BİR PLAYER GİBİ SİZİNLE YAZIŞABİLİR AMA GENELLİKLE ŞÖYLE DER [Argh I'll Come Back!] TÜRKÇESİ GERİ DÖNECEĞİM DEMEKTİR. KISACASI ÇOK TUHAF Bİ MOB :D