Herobrine İlkkez İyi Tarafta Güzel Hikaye

Merlis

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gene aynı hatayı yaptım beyler :D Yine yazmadan göndermişim.
Tüm duvarlar patlar,ve ardından bir sürü yaratık,Enderman,Creeper,İskelet ve daha birçok yaratık.Creeperler brineye saldırdı ve Brine anında kaçtı.Direk denize atladı.V

Merlis

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
ALLAH KAHRETMESİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNN!!!

Merlis

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar artık gogle chrome kullandığım için böyle bir sorun yaşamayacağım.
Neyse devam ediyorum.
Brine denize atladı.Ve derinlere doğru yüzdü.Olaylar o kadar hızlı geliştiki... Alex ve Steve bunu çok kısa bir süre olarak gördüler.
Brine oldukça derine girdi ve bir deniz mağrası gördü.O mağranın içine girdi.Biraz ilerlediğinde Slender karşısına çıktı.
Slender: BAKMA BANA!!!

Brine: Bakarsam ne olurmuş?
Slender: Seni öldürürüm!
Brine: Gel sıkıysa öldür lan!!
Slender sinirlenip tam gazla Brine'ye saldırdı.Brine hızlı bir şekilde patlayıcı ok yaptı ve Slender ona gelirken ona sapladı.
Slender okun acısıyla bir kaç metre ileri gitti ve patladı.
Slender: Owhhhhhhh! Bu çok acıttı. Şerefsiiiiizz!
Brine: O sensin galiba pislik!
Slender: Ahh! hayır sensin.
Brine:Ahhh!BOŞVERSENE!
Brine nükler patlayıcı, güneş lavıyla oluşan ateş ok birde ölümcül oku birleştirdi ve yay ile Slender'e tuttu.
Slender:Bu iş burada bitmiyecek Brine!!!
Brine fırlattı ve son anda Slender ışınlandı.
Slender:Yanılmışım!Bu iş asla bitmiycekmiş.Ve burada bitmeside imkansız!Birde senin attığın ok niye duvarda patlamadı?
Brine: O sadece canlıların üzerinde patlar!
Brine:koşarak oku alır.Fakat o kadar uzaktan oku eliyle Slender'e atması imkansızdır.Slender'e çaktırmadan oku yaya geçirdi.
Slender: O ok ile ne yapmayı düşünüyosun Brine?Oku bana ordan elinle atamazsın!
Brine:.....
Slender:HAHAHAHHAHAHAHHAHAHAH! BAK İŞTE KONUŞAMIYOSUN!
Brine sinirlrenip yayı kaldırır ve Slender'e atar.
Slender:Bak daha konuşamıyo.... LANET OLSU...
Slender vurulur ve ölür.Bir sürü yaratık duvarları patlatıp gelirler ve Brine suya atlayıp kaçar.Yukarı çıkmadan önce
Alex: Brine'yi aşşağıya inip takip etmeliyiz!
Steve: Evet amaaa ......
Alex: Ama neeeeee?
O sırada Brine sudan çıkar.Alex ve Steve ona sarılırlar ve Charleyde o anda uyanır.
DEVAMI SONRA ARKADAŞLAR.SİZ İSTERSENİZ TABİİKİ.aMA BU GÜN İSTEMEYİN NE OLUR :D BİRDE BENİ GERÇEKTEN HİKAYE İÇİNMİ SEVİYOSUNUZ?LÜTFEN CEVAPLAYIN.

ateslordu58

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Moralinizi bozmak istemiyorum ama böyle saçma sapan böyle çocuksu bir hikaye yeni görüyorum.
Sizi ciddiyete davet ediyorum.
Bide yaşınız kaç lan?

Merlis

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Moralinizi bozmak istemiyorum ama böyle saçma sapan böyle çocuksu bir hikaye yeni görüyorum.
Sizi ciddiyete davet ediyorum.
Bide yaşınız kaç lan?
Ben sadece aklımda canlandırdığım şeyleri hikayeme geçiriyorum.8 Yaşında olmamın ne önemi var ki?Hikayeyi beğenmediyseniz okumayın,olur biter.Slender'in olduğu kısımı saçma bulduysanız,banada biraz saçma geliyo :D
Yinede hikayemin hiçbi kısmını beğenmediyseniz hikayemin sayfasından çıkabilirsiniz :)

ilkerpolatt987

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
tüh ya kötü oldu kaç gün senin için devam et diye ilk 2 inci yorumum bu neyse ama yazcağın zaman baya bi uzun eğlenceli olsun