Herobrine mi?

Herobrinemi normal bir şeymi?

• Normal herobrine yoktur

Kullanılan: 16 76.2%
  • Herobrine yapmıştır...

Kullanılan: 5 23.8%

• Kullanılan toplam oy
    21

BatuhanZ

Bir Stack
En iyi cevaplar
0
:mad: Yaaaa Kendiniz yapıp fotaraf çekiyonuz Sonra Herobrine'mi Şöle Konu Açmayın

Imulse

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu cadı kulübesi galiba 1.4.6 da çıktı diye hatırlıyodum tam bilmiyorum ama eğer bu evde kalırsan galiba cadı geliyor okadarını bilmiyorum çünkü bu evi bende bulmuştum

-SilenT-

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Evet büyücünün kulübesi 1.4.2 yamasında eklenmişti. Evin yakınlarında durmayın derim o cadı iksirlerle size saldırıyormuş. Bir kere ben bulmuştum çıktım dışarı önümde bir cadı vardı zehirli iksirle öldürdü beni. Bu arada her olaya herobrine yi eklemeye gerek yok forumda birçok açıklama var.

Imulse

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet büyücünün kulübesi 1.4.2 yamasında eklenmişti. Evin yakınlarında durmayın derim o cadı iksirlerle size saldırıyormuş. Bir kere ben bulmuştum çıktım dışarı önümde bir cadı vardı zehirli iksirle öldürdü beni. Bu arada her olaya herobrine yi eklemeye gerek yok forumda birçok açıklama var.

Çok güzel açıklamışsın. Evet her konuyu bencede herobrineye bağlamayın sadece bu nedir diye sorsanız yeterlidir. Biz eğer cevabını biliyorsak cevaplayabiliriz.

Imulse

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence herobrineye inananlar minecraftı bıraksın bilgisayarınıda çöpe atsın ve burdan yavaşça uzaklaşsın derim.

SuperMao

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Cadı Klubesi 1.4.1 den gelme Bilen vardır Cadılar bayramına özel sürüm ondan. Ama pek sık görülmez zor bulunur yani...