Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben herobrine mod 1.3.2 indirdim simdi ben herobrinenin spawnini yapiyorum simsek cakio sonra bi yazicikio what did diye ama yaklasik 2 saat bekledim herobrine gelmedi
E totemin dibinde beklerseniz çıkmaz, oyuna normal devam edeceksiniz ve en az ondan 100 metre uzakta olmanız lazım. Ozaman ağaç kazarken felan zırrt diye çığlıklarla arkanıza gelir
Kardeş, Minecraftın dosyasına gir orada Herobrine diye bir dosya var içine girdiğin zaman direkten bir İni uzantısı göreceksin onu aç oradan Dream Attacks var o 0 sa 1 yap 1 ise 2 veya 3 e kadar çıkar. oradan diğer ayarlarıda yapabilirsin
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.