Herobrine (multiplayer resimli kanıt)

erdem_421

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Size olayı baştan anlatayım hamachi üzerinden sw kurup oynuyorduk.Birden herobrine hello yazdı oyuncu olduğunu düşündüm fakattt taba bastığımda arkadaşım ve benden başka kimmse yoktu.Ss aldıktan sonra bilgisayarıma alışıllmadıık bir lag girdi(öleböle değil) ve pc rest attı açıldığında direk bu konuyu açtım.
1. sen kimi kekliyorsun adam oto mesajdan yazmış server kurucusu 2.bilgisayarın belki kötü? 3.benimde bazen kendini res liyor bu bazı bilgisayarlar için normal bir şey

Konu Kilit!

Edit:Böyle yapa yapa anca akılsız insanları kandırırsın...Bizi değil.

anil011

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
server kuruucusu BENİM kimi niye kekliyim? kimseyi kandırdığım yok. Düz zihniyet...
ben burada sadece yaşadığım bir olayı anlattım. serverda 2 kişi var arkadaşlarla oynuyoz böle 40 60 kişilik bir şey değil yani.
daha oto message atmayı bilmiyorum ki.

erdem_421

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
server kuruucusu BENİM kimi niye kekliyim? kimseyi kandırdığım yok. Düz zihniyet...
ben burada sadece yaşadığım bir olayı anlattım. serverda 2 kişi var arkadaşlarla oynuyoz böle 40 60 kişilik bir şey değil yani.
daha oto message atmayı bilmiyorum ki.
neyse sen yinede başkalarını kandırırsın...

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
katılıyorum yalan olduğu çok belli.
ayrıca oto message atmasan bile,2 resiminde AYNI ZAMANDA çekildiği ne malum ?
somut bir kanıtın yok.

anil011

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
İlk olarak 1.resmi cektim sonra taba basip cektim somut kanit olarak resim var.hicbir duzenleme yapmadim resimde

whatsniper421

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Abi oncelikle mobilden yaziyorum yazim yanlislarimin kusuruna bakmayin. Ya niye duz zihniyetsiniz ben o serverda Anil Akkaya anil011'in arkadasiyim. Hayir bizim birisini kekleme gibi bi olayimizin olmadi olamaz. Hafta sonu bilgisayardan girince gorursunuz. Resimleri. NOKTA.

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
bakın,resmi aynı zamanda çektim diyorsanızda bunu kanıtlıyamazsınız.yani mesela o kadar büyük yalan atıpta nerdeyse kendi inananlar bile var.ben tanık oldum bile,bizi salak yerine koyup saçma sapan fotolar atıyorlar.daha sonra aksi ispatlanıyor az önce fikrini o kadar savunan kişi kabul ediyor.forumda birçok örneği var.ayrıca modsuz şöyle böyle diyorsunda bizi sana inandıracak sadece iki resim var... hani sw dosyasının fotosu mesela?
ayrıca hepsinin fotosunu versen bile,mesela resmi çektikten sonra sonra swye herobrine isimli bir arkadaşın girdi hello dedi.
bunu bırak sw dosyasının modlu olmayacağına nasıl inanabiliriz? minecraft.net ten indirdiğinii söylüyorsunda biz buna nasıl inanabiliriz ?
yani bunun için swnin kuruluşundan herobrine nin görünmesine kadarlık kısımı çeken bir video gerekir,aksi halde somut kanıt olarak gösterilemez.

anil011

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Görürsünüz bütün fotoları atacam hatta video bile çekeceğim ben kimseiy salak yerine koymam ve server logubuda çekecemgörürsünüzo zaman