Herobrine (multiplayer resimli kanıt)

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
swyi baştan minecraft.net ten indirerek kur kurarkenki ve indirirkenki anlarıda videoya çek ve videoyu durdurma swi açana kdr.

erdem_421

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
bakın,resmi aynı zamanda çektim diyorsanızda bunu kanıtlıyamazsınız.yani mesela o kadar büyük yalan atıpta nerdeyse kendi inananlar bile var.ben tanık oldum bile,bizi salak yerine koyup saçma sapan fotolar atıyorlar.daha sonra aksi ispatlanıyor az önce fikrini o kadar savunan kişi kabul ediyor.forumda birçok örneği var.ayrıca modsuz şöyle böyle diyorsunda bizi sana inandıracak sadece iki resim var... hani sw dosyasının fotosu mesela?
ayrıca hepsinin fotosunu versen bile,mesela resmi çektikten sonra sonra swye herobrine isimli bir arkadaşın girdi hello dedi.
bunu bırak sw dosyasının modlu olmayacağına nasıl inanabiliriz? minecraft.net ten indirdiğinii söylüyorsunda biz buna nasıl inanabiliriz ?
yani bunun için swnin kuruluşundan herobrine nin görünmesine kadarlık kısımı çeken bir video gerekir,aksi halde somut kanıt olarak gösterilemez.
arkadaş NOKTA yı koydu vallaha helal olsun :D

mehmet3431134

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
arkadaslar yalan kanıtlaya bilirim bi kere admin ola bilir adminlerin kendini bi kodla görünmez yapiorlar
2.olarak oraya sanrm birisi girmis ve ckms ola bilir

Evolowwers

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Eğer bu swde arkadaşın adminse adını gizleyip sonrada hello yazmış olabilir.o olmazsa bile biri girip hello yazıp çıkmıştır yani bu foto hiçbirşeyi kanıtlamıyor.Bu fotoda sadece adamın tekinin hello yazıp çıktığı anlaşılıyor.Birde herobrine hello yazmıyordu sanırım.

erdem_421

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer bu swde arkadaşın adminse adını gizleyip sonrada hello yazmış olabilir.o olmazsa bile biri girip hello yazıp çıkmıştır yani bu foto hiçbirşeyi kanıtlamıyor.Bu fotoda sadece adamın tekinin hello yazıp çıktığı anlaşılıyor.Birde herobrine hello yazmıyordu sanırım.
evet herobrine asla hello yazmaz 'i watching you.'(seni izliyorum) felan yazar yani milleti keklicekseniz daha iyi olmalısınız :D

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
yaw kardeşim onu bırakın resimlerin aynı tarihte çekildiği ne malum !

yani tab a basılmadan önceki herobrine nin hello demiş sonra çıkmış o yazı geçtikten sonra taba basmış olabbilrrr