- En iyi cevaplar
- 0
Bir Gün Steve Ormanda Dolaşırken Bir Ses Duymuş Ve Çok Korkmuş Hemen Diamond Sword çıkarıp "Kim Var Orda" diye seslenmiş.
Çalılık Sesi Geliyormuş Arkasından. Steve Çok Korkmaya Başlamış Ve Çalılıklara 1 ok atmış ve çalılığın içinden tavuk çıkmış.
Steve "Boşuna Korktum Sadece Sıradan Bir Tavuk" demiş ki tavukta bir ayrıntı bulmuş bu ayrıntı çok garip birşeymiş tavuğun ağzında Bir Not Vardı
İçinde Şöyle Yazıyordu.!
Merhaba Yine Ben. Beni Hatırladınmı Evini Yakan Ailene İşkence Çektiren Kin duyduğun Kişiyim.
Beni Asla Bulamassın Bn Seni Bulurum.
Steve Birazcık Korkmuş Ama Aldırmamış Ve yavaş Yavaş eve gitmiş notu şömünede yakmış.
Arkasından Kapı Çalmış.
-Steve: Kim O.??
-[Bilinmeyen]: Benim Çabuk Kapıyı Aç Arkamda Askerler Var
Steve Çok Nazik Olduğu İçin İnanmış Ve Açmış Karşısına Askerlerden Kaçmayan Bir Dost Gelmiş
-Steve:Bni Korkuttun. Herneyse Nerde Yaşıyorsun.?
-[Bilinmeyen]:Bu Evin 2 orman arkasında bir köy var orda kalıyorum.
-Steve:Burayı Nasıl Buldun
-:Çok Kolaydı Dumanlar Çıkıyordu Bnde Bir Bakim Dedim.
-: Peki Bu Gece Bende Kalsana :?
-: Olur Kalırım
Steve Ve İsmi Bilinmeyen Adam Uyurken Eve Gözsüz İnek Girmiş Ve Evi Yakmaya Başlamış.
2.Bölüm Yakında Sizlerlee.!
Hikaye Güzelmi.?
Beğeni Gelirse Devamını Getiricem.!
Çalılık Sesi Geliyormuş Arkasından. Steve Çok Korkmaya Başlamış Ve Çalılıklara 1 ok atmış ve çalılığın içinden tavuk çıkmış.
Steve "Boşuna Korktum Sadece Sıradan Bir Tavuk" demiş ki tavukta bir ayrıntı bulmuş bu ayrıntı çok garip birşeymiş tavuğun ağzında Bir Not Vardı
İçinde Şöyle Yazıyordu.!
Merhaba Yine Ben. Beni Hatırladınmı Evini Yakan Ailene İşkence Çektiren Kin duyduğun Kişiyim.
Beni Asla Bulamassın Bn Seni Bulurum.
Steve Birazcık Korkmuş Ama Aldırmamış Ve yavaş Yavaş eve gitmiş notu şömünede yakmış.
Arkasından Kapı Çalmış.
-Steve: Kim O.??
-[Bilinmeyen]: Benim Çabuk Kapıyı Aç Arkamda Askerler Var
Steve Çok Nazik Olduğu İçin İnanmış Ve Açmış Karşısına Askerlerden Kaçmayan Bir Dost Gelmiş
-Steve:Bni Korkuttun. Herneyse Nerde Yaşıyorsun.?
-[Bilinmeyen]:Bu Evin 2 orman arkasında bir köy var orda kalıyorum.
-Steve:Burayı Nasıl Buldun
-:Çok Kolaydı Dumanlar Çıkıyordu Bnde Bir Bakim Dedim.
-
-: Olur Kalırım
Steve Ve İsmi Bilinmeyen Adam Uyurken Eve Gözsüz İnek Girmiş Ve Evi Yakmaya Başlamış.
2.Bölüm Yakında Sizlerlee.!
Hikaye Güzelmi.?
Beğeni Gelirse Devamını Getiricem.!