Herobrine Plugins

Geyirik

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi Beyler Sunuculra soruyom herobrine mevcut diyolar ama başka bi yerde plugin araken Herobrine plugin yok diyolar ama

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

burda plugin var ama hiç gelmiyor nendeni bulana serverde video çekçez oda katılıcak

MrOxi

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
/hb yaz komutlar çıkıyormuş sanırım o komutlardan biriyle çağırıyosun.

Lucifer˜

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bu tür pluginlerin geneli, yüklendiği anda aktif olmaz
Aktif etmek için bir şeyler yapmanız gerekir. Örneğin bir komut desteği ile aktif etmek gibi
Dediğiniz plugini bilmiyorum hiç denemedim fakat, "HerobrineAI" Pluginini kullandım. Birçok ayarlanabilir özelliği ile ilgi çekici ve farklı korkutmak/ürpertmek için kullanılabilecek ve normal bir herobrine gibi çok az olanakla görünebilmesini sağlayabilirsiniz.

Geyirik

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
teşşekür ederim herobrine AI pluginde sen ayarlıyon ben kendimi korkutmak istiyorum anladınmı?[DOUBLEPOST=1386493487,1386493293][/DOUBLEPOST]ayarlabildiysen komutları atabilirmisin bide config dosyasını

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
teşşekür ederim herobrine AI pluginde sen ayarlıyon ben kendimi korkutmak istiyorum anladınmı?[DOUBLEPOST=1386493487,1386493293][/DOUBLEPOST]ayarlabildiysen komutları atabilirmisin bide config dosyasını
Herobirine Pluginleri Verimsizdir En Yisi Singlede Oynamak :D

Geyirik

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
biz arkadaşlarla oynamak istiyoruz modlu açtımda abi her yerde herobrine oluyo ya bi tane korkutsun