HeroBrine Saçmalığı ve hikayesi

kayra09

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0

Bu karaktere herobrine denir.
Bu karakter notch un ölen kardeşi için yapılmışdır.
1.6 minecraft versiyonunda kaldırışmıştır.

Bu mod herobrine moddur.
Herobrine ancak modlarda vardır.
Modlar Herobrinela doğdu
İnsanlar herobrine ortaya çıkartmak için modlar yaptılar.Tezxture packler yaptılar bu şekilde modlar doğdu
Notch eklenmicek dedi
Notch la yapılan bir ropartajda herobrineyi sorduk:
-Herobrine kimdir?
-Ölen kardeşim brine için yaptığım karakter
-Oyunda gerçekten varmıydı.
-Hayır
-Eklemeyi düşünüyormusunuz
-Hayır

Gördüğünüz gibi herobrine diye bir şey yok

xxxyağızxxx

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
evet ama gerçekte ingilizce sözlüğe falan bak gerçekten brinenin türkçesi salamura yani kahraman salamura eskiden çok korkuyudum 1-3 keref alan gördüm bu sözcüğün türk çesini öğrendiğimde gülmek ten yerlere yapıştınm resmen :D

kararock

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ama 1 yıl veya 2 yıl önce minecraft Açılmıyordu bende içine bakayım dedim Herobrine.ogg Dosyasını gördüm Ama O zamanlarda Minecrafta yeni başlamıştım Herobrine ne olduğunu bilmiyordum Minecraftı silmek istedim Tüm her şeyi silindi Bir Tek O dosya silinmedi bende Minecraftı yeniden Geri Al yaptım Oyun açıldı Oyuna Girdim, Tek Kişilik Oynuyordum Maden Kazmıştım Madenimin Arka Tarafı (Merdivenlerden Taraf)'ta Koşan Adam Sesi Duydum Oraya Doğru Koştum Steve'ye benzeyen bir adam koşuyordu Sonra Kayboldu... Bende Araştırdım Herobrine Mış.. Bu Arada Minecraftım Orjinaldir Korsan Değildir... Bu Notchun Oyunu olabilir,Veya Herobrine Efsanesi Gerçekte Olabilir Arkadaşlar...

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nedense Notch'un ölen kardeşi deyince
aklıma aynştaynın gayıp dohumu geliyor :D

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Beyler ben bir şey dicem herobrine mod yüklüydü Elemental creepers modundan gelen creeperi öldürdüm sonra beyaz bir şey çıktı ruhu gibi :D (Elemental creepersl herobrine modu çakışıyomuş sonra creeper modunu sildim ve denemedim sonra :D)