Herobrine, Slender ve Steve'nin Hikayesi | Bölüm 5

Hikayemin devamını beğendiniz

• EVET

Kullanılan: 15 100.0%
  • HAYIR

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    15

eqopa

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
[5. BÖLÜM]

Steve kendine çok benzeyen bu yaratığa yaklaşık 5 saniye bakmıştır. Fakat yaratık yani Herobrine (Persson) artık onu sadece öldürmek istiyordur. Herobrine,Steve'nin karnına bir yumruk atar ve Steve bir çukurun içine düşer. Çukuru kazarak kendine yol yapar ve koşarak evine gitmeye çalışır. Fakat Herobrine çok hızlıdır. Onun önüne geçer onu durdurur ve:

Herobrine: "Beni tanıdın mı?"
Steve: "Sssen de kimsin?? Seni tttanımıyorum ben nolur bana zarar verme!.."
Herobrine: "Tabi ya, beni unuttun değil mi? Ben ikizinim seni AHMAK! Bana yaptığın şeye bak! Artık bir canavarım ve sonsuza kadar böyle kalacağım! Senin'de sonun nether olacak, seni o yaratığa teslim edeceğim!"
Steve: "Pppersonn??"
Herobrine: "Sonunda. Artık zaten bu adadan kaçamazsın. 10 dakika sonra adanın yaratığı seni dönüştürecek. Seni ona teslim etmeden önce, suratını parçalayacağım seni ADİ!"
Steve: "Her zaman kötü olan sendin! Senin yüzünden işten atıldım ve kız arkadaşım öldü! Asıl sen suçlusun. İstersen kılıcımın tadına bakabilirsin seni pislik!" 'der ve taş kılıcı Herobrine'ın karnına saplar.
Herobrine, bir ses çıkarır ve "Sonra görüşüceğiz!" deyip ışınlanıp gider.

Steve çok heyecanlanmıştır. Şu anda, korktuğu şey sadece kardeşi Herobrine'dır. Hemen koşar ve evine gider. Evine giderken'de yaklaşık on tane canavar öldürmüştür. Artık korkacağı tek şey kardeşidir. Kardeşi....