vejeteryanzombi
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
İlerliyordu..
Soğuk, fırtınalı bir geceydi..
O, zombilerle boğuşarak, soğukla savaşarak ilerliyodu..
Tek amacı O'ndan intikam almaktı..
O Herobrine' dı
Herobrine, onun gözleri önünde ailesini katletmişti.
Herobrine yüzünden yıllarca sefil bir hayat sürmüştü.
Ama artık intikam alma vakti gelmişti.
O Mike' ydi (Mike benim mc* nickim olduğundan)
Güneş doğmak bilmiyordu. Karşısına bir zombi geçti. Onunla savaşayım derken birkaç vuruşta kılıcı kırıldı. Mike kaçmaya başladı. Bir ağaca çıktı. Birden tıss diye bir ses geldi. Aniden bir creeper patladı ve ağaç yıkıldı. Mike bayılmıştı. Uyandığında güneş çoktan doğmuştu. Yağmur kesilmişti. Bir kulübedeydi. Mutfaktan sesler geliyordu.
Mike sessizce mutfağa yaklaştı ve aniden içeri daldı.Ama içerdeki bir insandı. Mike:
-Hey burası neresi? Sen kimsin? Beni niye buraya getirdin ?
Adam:
-Ben Steve. Ormanda avlanırken seni yaralıyken gördüm. Seni ordan aldım ve evime taşıdım.
Mike:
-Teşekkür ederim. Bu arada ben Mike.
Steve:
-Eveet Mike. Sen bu ormanda ne arıyordun?
Mike:
-Onu.
Steve:
-O kim?
Mike:
- Herobrine !!
Steve:
-Hmm. Bu ismi duymuştum. Sana yardım edebilirim. Sen dışarda bekle. Ben eşyalarımı alıp gelirim.
Mike:
-Tamam.
Mike dışarı çıkar ve beklemeye başlar. Güneş batmak üzeredir ve dağların ardından batmaya başlar. Ne güzel manzara. Güneşe bakarken dağların orda bir adam görür ama ne olduğunu bilemez. Zaten birkaç saniye bakabilmiştir. Steve dışarı çıkar:
-Hey Mike ! Eşyalarımı aldım. Al sana bir kılıç, demir set ve biraz yiyecek.
Mike:
-Çok teşekkür ederim Steve. Dağların orda bir adam gördüm. Ama saniyesinde kayboldu.
Steve:
-Hmm. Ben hiç görmedim ama.. Yine de bir bakalım. Hadi.
Mike ile Steve dağa çıkarlar ve dağın ardında çok garip bir manzarayla karşılaşırlar. Bir köy yanmaktadır ve yerde cesetler vardır. Aşağı inerler ve köyün karşısında dururlar. Mike:
-Herobrine burda, eminim. Çünkü heryeri yakmış, yıkmış.
Steve:
-Hey Mike !! Burada bir not var.
Mike:
-Ne yazıyor ?
Steve:
-İntikam mı istiyorsun ? Gel de al o zaman !
Mike (bağırarak):
-Evet istiyorum seni aşağılık herif !! Hadi gel !! Seni bekliyorum !
Birden bembeyaz gözlü bir adam Mike' nin karşısına geçer ve:
-Geldim işte insanoğlu ! Sen beni öldürebileceğini sanıyorsun değil mi ? Seni dangalak ! Beni öldürmeye çalışan herkes öldü !
Ve birden Herobrine kaybolur ve ardından Steve acı bir çığlık atarak ölür.
Herobrine:
-İşte böyle insanoğlu ! Çok istiyorsan seni de öldürebilirim !
Mike:
-Hayır, Steve !!! Seni aşağılık herif !! Steve' nin itemlerini al ! Düello yapacağız !
Herobrine kabul eder ve Steve' nin itemlerini alır ve düello ya başlarlar. Çok çekişmeli bir düello olur. Herobrine Mike' nin boynuna bir kılıç darbesi atar. Mike' nin boynundan seller gibi kanlar akar.
Herobrine:
-Daha fazlasını ister misin insanoğlu !
Mike bağırarak aniden Herobrine' nin şahdamarına bir darbe indirir. Herobrine yere yıkılır ve güçlükle konuşur:
-Beni öldürmek aileni geri getirmez insanoğlu ! diyerek ölür.
Mike çok kan kaybetmiştir. Yavaşça dağa çıkar. Güneş doğuyordur. Güneşe doğru döner ve yere yıkılır. Kan kaybından ölmüştür ama, Herobrine' yi de öldürmeyi başarmıştır.
mc: minecraft
Biraz kısa oldu ama inşallah beğenmişsinizdir.
Soğuk, fırtınalı bir geceydi..
O, zombilerle boğuşarak, soğukla savaşarak ilerliyodu..
Tek amacı O'ndan intikam almaktı..
O Herobrine' dı
Herobrine, onun gözleri önünde ailesini katletmişti.
Herobrine yüzünden yıllarca sefil bir hayat sürmüştü.
Ama artık intikam alma vakti gelmişti.
O Mike' ydi (Mike benim mc* nickim olduğundan)
Güneş doğmak bilmiyordu. Karşısına bir zombi geçti. Onunla savaşayım derken birkaç vuruşta kılıcı kırıldı. Mike kaçmaya başladı. Bir ağaca çıktı. Birden tıss diye bir ses geldi. Aniden bir creeper patladı ve ağaç yıkıldı. Mike bayılmıştı. Uyandığında güneş çoktan doğmuştu. Yağmur kesilmişti. Bir kulübedeydi. Mutfaktan sesler geliyordu.
Mike sessizce mutfağa yaklaştı ve aniden içeri daldı.Ama içerdeki bir insandı. Mike:
-Hey burası neresi? Sen kimsin? Beni niye buraya getirdin ?
Adam:
-Ben Steve. Ormanda avlanırken seni yaralıyken gördüm. Seni ordan aldım ve evime taşıdım.
Mike:
-Teşekkür ederim. Bu arada ben Mike.
Steve:
-Eveet Mike. Sen bu ormanda ne arıyordun?
Mike:
-Onu.
Steve:
-O kim?
Mike:
- Herobrine !!
Steve:
-Hmm. Bu ismi duymuştum. Sana yardım edebilirim. Sen dışarda bekle. Ben eşyalarımı alıp gelirim.
Mike:
-Tamam.
Mike dışarı çıkar ve beklemeye başlar. Güneş batmak üzeredir ve dağların ardından batmaya başlar. Ne güzel manzara. Güneşe bakarken dağların orda bir adam görür ama ne olduğunu bilemez. Zaten birkaç saniye bakabilmiştir. Steve dışarı çıkar:
-Hey Mike ! Eşyalarımı aldım. Al sana bir kılıç, demir set ve biraz yiyecek.
Mike:
-Çok teşekkür ederim Steve. Dağların orda bir adam gördüm. Ama saniyesinde kayboldu.
Steve:
-Hmm. Ben hiç görmedim ama.. Yine de bir bakalım. Hadi.
Mike ile Steve dağa çıkarlar ve dağın ardında çok garip bir manzarayla karşılaşırlar. Bir köy yanmaktadır ve yerde cesetler vardır. Aşağı inerler ve köyün karşısında dururlar. Mike:
-Herobrine burda, eminim. Çünkü heryeri yakmış, yıkmış.
Steve:
-Hey Mike !! Burada bir not var.
Mike:
-Ne yazıyor ?
Steve:
-İntikam mı istiyorsun ? Gel de al o zaman !
Mike (bağırarak):
-Evet istiyorum seni aşağılık herif !! Hadi gel !! Seni bekliyorum !
Birden bembeyaz gözlü bir adam Mike' nin karşısına geçer ve:
-Geldim işte insanoğlu ! Sen beni öldürebileceğini sanıyorsun değil mi ? Seni dangalak ! Beni öldürmeye çalışan herkes öldü !
Ve birden Herobrine kaybolur ve ardından Steve acı bir çığlık atarak ölür.
Herobrine:
-İşte böyle insanoğlu ! Çok istiyorsan seni de öldürebilirim !
Mike:
-Hayır, Steve !!! Seni aşağılık herif !! Steve' nin itemlerini al ! Düello yapacağız !
Herobrine kabul eder ve Steve' nin itemlerini alır ve düello ya başlarlar. Çok çekişmeli bir düello olur. Herobrine Mike' nin boynuna bir kılıç darbesi atar. Mike' nin boynundan seller gibi kanlar akar.
Herobrine:
-Daha fazlasını ister misin insanoğlu !
Mike bağırarak aniden Herobrine' nin şahdamarına bir darbe indirir. Herobrine yere yıkılır ve güçlükle konuşur:
-Beni öldürmek aileni geri getirmez insanoğlu ! diyerek ölür.
Mike çok kan kaybetmiştir. Yavaşça dağa çıkar. Güneş doğuyordur. Güneşe doğru döner ve yere yıkılır. Kan kaybından ölmüştür ama, Herobrine' yi de öldürmeyi başarmıştır.
mc: minecraft
Biraz kısa oldu ama inşallah beğenmişsinizdir.