Herobrine

Ajanghost

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar son zamanlarda herobrine lafını çok duyuyoruz.Herobrine Alpha 1.2.5 gibi bir versyonda çıktı ama insanlar korktuğu için notch'a şikayet etti.Notch da tamam diyerek kaldırmiştı. Ama tek öylemi kaldı Alpha 1.6.6 versenu diye hatırlıyorum ozaman kaldırılmıştı.insanlar rahatlamıştı fakat kaldırılmamıştı.Bunu gören ilk kişi (ismini unuttum) bunu foto ya çekerek notch gösterdi.Notch bu bir fotoshope dedi.Ama öle deildi. anlıyacağınız herobrine bir lanet taşıyor gibi bir şey yani hani sis ler oluyoya oralarda sislerin bitişinin sonunda oluyor. Ben korkuyorum sizde korkun bence :D :)

davuteren

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bazıları mob klasöründe resmi yok diye silindiğini düşünüyor ama mob klasöründe enderman eyes die bişi var belki bunun aynısı herobrine eyes gibi yapııp steve'in üstüne yerleştiren bir motor olabilir.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim, abim java dili biliyor incelemesini söyledim bende baktım biraz biliyorum herobrine diye bir şey yok herobrine eyes diye bir şey bile yok texturesi yok yani anlayın artık salak salak şeyler düşünmeyin olmayan şeyle ilgili konuşmayın yok!

Ali Ağaoğlu

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Aslında silverfish'in veya nadir bulunan bir şeyin texturesini HB ile değiştirip crackli minecraft indirme diye koyacan :D

Ajanghost

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kardeşim, abim java dili biliyor incelemesini söyledim bende baktım biraz biliyorum herobrine diye bir şey yok herobrine eyes diye bir şey bile yok texturesi yok yani anlayın artık salak salak şeyler düşünmeyin olmayan şeyle ilgili konuşmayın yok!

arkadaşım biz benim knkmla herobrine wiki'den baktık. ve bu sonuca ulaştık :)

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Ya bazı crack sitelerinde .minecrafta herobrine mod falan koyuyorlar herkes yiyor sonra forumda Herobrine gördüm diyor crack yüklicekseniz forumdan yükleyin bide.

kaganyucel

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Herobrine ile ilgili bir konu daha yeter be yok işte herobrine diye bir şey ta alphada felan vardı sonra kaldırıldı millet hala dedikodusunu yapıyor kaç yıl önceki meselenin :@

engin deniz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
beyler Herobrine minecraft alphada vardı sonra notch sildi zaten silindikten sonra dünyanın en ballı kişisi bile onu zor görür çünkü şans yüzde 00000000,1 baya az anlayacagınız minecraft wikide moblar hakkında bilgi var ve Herobrine yazmıyor biraz akıllı olun onu görmek için baya bala ihtiyaç var tereyağıda getirirseniz gelir XD evet şimdi minecraft moblarının yazdığı eklenen eklenilen silinen ve eklenecek dahil çok mob var
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
birde ingilizcesi olanlar buraya girsin yazıyı okusun Herobrine hakkında bilgiler bol bol var
[DOUBLEPOST=1371666988,1371666584][/DOUBLEPOST]minecraft alphada görünen bütün Herobrine resimlerinide atıyorum

veeee Herobrinenin mod ve alphadaki oyunlarından biri olan rüyadaki hayattan nasıl kurtulunur onuda yazacagım hemde türkçe

Excuted

-Calibre-
En iyi cevaplar
0
Pixel nesinden korkuyorsunuz.Ben eskiden hero mod yükleyip normal mc gibi oynuyodum korkuyorsanız mod oynayın hem yenersiniz korkunç değil bitek sesler onuda kapatınca bir şey olmuyor.