98IamLegend98
Hayalet Avcısı
- En iyi cevaplar
- 0
resim at gördüğüne inanalımhayır herobrine gerçek ve var o notchun ölü kardeşi ben onu gerçektede görmüştüm küçükken kim olduğunu anlamamıştım ama şimdi anlyıorunm ayrıca oyundada 1 2 kere gördüm (!)
resim at gördüğüne inanalımhayır herobrine gerçek ve var o notchun ölü kardeşi ben onu gerçektede görmüştüm küçükken kim olduğunu anlamamıştım ama şimdi anlyıorunm ayrıca oyundada 1 2 kere gördüm (!)
resim at gördüğüne inanalım
biliyorumda ben herobrine gibi şeylere resimli kanıt görmeden inanmam maalesefahahahha (!) anlamını bilmiyormusun
aaaaaa herobrine gördüm az önce imdaaaaat!!! ödüm patladı imdaaaaaat!! çok korkuyorum 1 2 3 ay minecraft oynamacam ve premium parası biriktirmircem!
![]()
senmi yolladın lan onu o heroyuGeçmiş olsun hayla acıyormu![]()
ama az önce gördümBi Easter Egg'den Korkuyosunuz varya Easter Egg De Değil Şaka Aslında Notch Herşeyi Uydurmuş Alın Videosu :
Bak gerçek herobrine modsuz beta falanda değil bildiğin forge siz 1.6.2 kendim çektim kendim gördümkonum geri dondu yeahhh
Efsaneye göre gerçek olma riski var.Bak gerçek herobrine modsuz beta falanda değil bildiğin forge siz 1.6.2 kendim çektim kendim gördümDDDDD
![]()
assdadahdudyffdshgjsdEfsaneye göre gerçek olma riski var.
Herobrine madenciydi ve altın düşkünüydü.Bir gün yanına altın kazmasını aldı ve çook derinlere indi.Kazması mağranın içinde kırıldı ve açlıkta ölecekti.Sol kolunu kemirerek yedi sonunda kanamadan öldü.
Efsanesi böyledirassdadahdudyffdshgjsdDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
bide yolomanı sarı bücürü yok etme zevkinden geçirmeye çalışırmısın sarı bücürümüde karışıyo ben emekle yapmışım diye ben durdurmaya çalışıyom durmuyo sen denermisin biEfsanesi böyledir![]()