Herobrine'ın Hikayesi ve Gerçekliği

Myrddin

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1-Herobrine'ın hikayesi
Herobrine aslında Notch'un ölen kardeşidir.Kardeşinin gerçek ismi Brine'dır.Ama Notch bunu Hero/Brine olarak ekledi.Kardeşi ölmeseydi Herobrine ile ilgili bir projeleri yoktu.
Bu tamamen yanlıştır...
Notch defalarca brine adında veya ölen bir kardeşinin olmadığını söylemiştir
2-Herobrine'ın Gerçekçiliği
1.6.6'dan önceki sürümlerde vardı.Ama 1.6.6 çıkınca kaldırıldı.Ama insanlar Herobrine'ın hala olduğunu düşündürmek istiyordu.Bunun için texture pack ve modlar yaptılar.Ama bunların gerçek olmadığını biliyoruz.
Aslında 1.6.6'dan sonra bile hiç kaldırılmadı.Oyunun gizli bir dosyasında herobrine.ogg diye bir belge bulunuyor.Oyunda bug olunca Herobrine çıkıyor.Ama o bug olunca genellikle oyununuz crash veriyor.Bu nedenle Herobrine'ı görme ihtimaliniz çok düşüktür.
Herobrine oyuna index biçiminde yazıldığı için silinmesi gerçekten zordur.Ama 1.6.6 dan sonra çıkma ihtimali yoktur.
Noob Detected Hepsi Yanlış herobrine diye bir mob diye bir şey yok isterseniz size 1.6.6 nın .minecraft tını bulup atarim görürsünüz gerçekmi değil mi diye ?

Riggea

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
(La herobrine korkunçsa benimde evcil bir creeper ım var) aylarca herobrine moduyla oynadım zırt pırt çıkıyordu karşıma hiçte tırsmıyordum 2 vuruyordum zaten kayboluyordu herobrine a korkuyorsanız gidin süpercan oynayın bu oyun size göre değil

Reddy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
(La herobrine korkunçsa benimde evcil bir creeper ım var) aylarca herobrine moduyla oynadım zırt pırt çıkıyordu karşıma hiçte tırsmıyordum 2 vuruyordum zaten kayboluyordu herobrine a korkuyorsanız gidin süpercan oynayın bu oyun size göre değil
Oyunu oynadığından emin misin?Evcil creeper diye bir şey yok.

Reddy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sadece bir dakikalığına düşünün.Sizce Mojang Ekibi neden Herobrine konusunun tartışılmasını istesin?

Lovebeer24

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
tartışma cıkmasın Arkadaşlar eskiden hikayeyi böyle sanmıyordum biraz araştırdım böyle:

sürüm betalarda 1.6.6 dan filan önce alpha filan notch notchun ölen bir kardeşi var brine diye hero eklemiş ve zaten ruhu çıkmış steve herobrine olmuş alphalarda filan herobrine added yazarak şaka maka yapmış neden belki korku oyununa döndü diye gelenler olabilir diye öyle yazmış ve herobrine filan filan diye konular açılmış notch bu şakasını devam ettirmek için 1.6.6 da removed herobrine yazip şakayı devam ettirmiş yani herobrine diye bir şey yokkk

Wikidede böyle bir şey var:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.