Herobrinenin Şansı

RedShock

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konu zaten doğru yerde. Hikaye yazmış arkadaş. Ve devamı siz ekleyip düzenleme yapıp güzel bir hikaye çıkaralım gibisinden bir konu acmis. Oyun gibi birsey yok. Yanlış mi anladım konu Sahibi?
Karşı çıkmak gibi değil de,"Forum Oyunları" kısmına baksanız bunun gibi kaç tane konu olduğunu görürsünüz.Hikaye yazmış arkadaş.Tamam orası doğru da,devamını bizim getirmemizi istemiş.Bu bir tür oyundur.İsterseniz bir kaç tane bunun gibi örnek konu atayım.

FlocKTorE

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konu zaten doğru yerde. Hikaye yazmış arkadaş. Ve devamı siz ekleyip düzenleme yapıp güzel bir hikaye çıkaralım gibisinden bir konu acmis. Oyun gibi birsey yok. Yanlış mi anladım konu Sahibi?
Hayır,Hayır kesinlikle doğru anladınız derdimi,Anlattıklarınızın aynısını arkadaşlara anlatmaya çalıştım ama anlamadılar. Demekki bu işe bir yetkili gerekliymiş. Teşekkür ederim.[DOUBLEPOST=1403848112,1403848053][/DOUBLEPOST]
Bence bu bi hikaye değil bi oyun hikayenin geri kalanını devam etirerek oyun oynamış oluyoruz ve forum oyunları kısmına geliyor
Ama her türlü hikaye yazmış oluyorsunuz. Genede eleştiri için teşekkürler.[DOUBLEPOST=1403848198][/DOUBLEPOST]
Karşı çıkmak gibi değil de,"Forum Oyunları" kısmına baksanız bunun gibi kaç tane konu olduğunu görürsünüz.Hikaye yazmış arkadaş.Tamam orası doğru da,devamını bizim getirmemizi istemiş.Bu bir tür oyundur.İsterseniz bir kaç tane bunun gibi örnek konu atayım.
Benim amacım oyun oynatmak değil ki :) sadece amacım, ben bu hikayenin devamını uyduramadım ve siz uydurun diye size bıraktım.

System32

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
" Bir gün HeroBrine bir eve girer ama amacı hırsızlıktır
Orda bir chest (Okunuşu:Çest Türkçesi:Sandık) Görür.
Chesti düşünmeden açar ve yukarıdan LAVLAR akar
Birden o gözsüz,çirkin tavukları ve inekleri gelir ve onu kurtarırlar.
O evinde asıl sahibi STEVE dir.
Bu olanları gizlice gizli bir ağaç evden izleyen Steve üzüntü içinde lavları söndürüp asıl evine gider.
Evini birden ateşler sarar ve düşünür acaba en iyi arkadaşı Fettullah mı beddua etmişti diye düşünür ve arkasını döndüğünde bir de ne görsün?
Herobrine! "

\/

" Herşeyi biliyormuş meğersem Steveyle oturup 2 kahve eşliğiinde Herobrine lavlı tuzak yaptığını bildiğini anlatmış.
Ve Steve konuyu değiştirmek için hemen 2 kahve daha getireyimmi diye sorar ve "Evet" cevabını alınca mutfak pençereinden kaçar... "

Buradan buraya nasıl geçtiğini anlamadım. Hani amacı hırsızlıktı?

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
" Bir gün HeroBrine bir eve girer ama amacı hırsızlıktır
Orda bir chest (Okunuşu:Çest Türkçesi:Sandık) Görür.
Chesti düşünmeden açar ve yukarıdan LAVLAR akar
Birden o gözsüz,çirkin tavukları ve inekleri gelir ve onu kurtarırlar.
O evinde asıl sahibi STEVE dir.
Bu olanları gizlice gizli bir ağaç evden izleyen Steve üzüntü içinde lavları söndürüp asıl evine gider.
Evini birden ateşler sarar ve düşünür acaba en iyi arkadaşı Fettullah mı beddua etmişti diye düşünür ve arkasını döndüğünde bir de ne görsün?
Herobrine! "

\/

" Herşeyi biliyormuş meğersem Steveyle oturup 2 kahve eşliğiinde Herobrine lavlı tuzak yaptığını bildiğini anlatmış.
Ve Steve konuyu değiştirmek için hemen 2 kahve daha getireyimmi diye sorar ve "Evet" cevabını alınca mutfak pençereinden kaçar... "

Buradan buraya nasıl geçtiğini anlamadım. Hani amacı hırsızlıktı?
Arkadaş eleştiri yapmak yerine dediğini uygulasana devam ettir

System32

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaş eleştiri yapmak yerine dediğini uygulasana devam ettir
Pekala..

Steve'in acil kaçışı buydu. Aşağıya su koymuştu. Böylece canı acımadı. Sonra koşmaya başladı. Bu saatte dolmuş geçmediğini hesaba katmamıştı. Metro da geçmiyordu. E o zaman ne halt edecekti?

Bunları düşünürken birden önünde Herobrine belirdi ve Steve'e bağırdı: "Sen.. Sen.. SEN.. SEN BANA NESCAFE VERMİŞSİN!" Sonra mutfakta bulduğu boş 3'ü bir arada poşetlerini yere attı.

Hah, sıkıyorsa bundan sonrasını getirin :D

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Pekala..

Steve'in acil kaçışı buydu. Aşağıya su koymuştu. Böylece canı acımadı. Sonra koşmaya başladı. Bu saatte dolmuş geçmediğini hesaba katmamıştı. Metro da geçmiyordu. E o zaman ne halt edecekti?

Bunları düşünürken birden önünde Herobrine belirdi ve Steve'e bağırdı: "Sen.. Sen.. SEN.. SEN BANA NESCAFE VERMİŞSİN!" Sonra mutfakta bulduğu boş 3'ü bir arada poşetlerini yere attı.

Hah, sıkıyorsa bundan sonrasını getirin :D
sonra steve dedi ki bende sadece 3ü bir arada vardı para versen alırdım dedi sonra herobrine cebinden 5 tl cıkarır ve derki''git al bi kahve yetmezsse bakkala söylersin herobrine gönderdi diye o anlar'' steve yola koyulur ve bakkala gider fakat steve gider ve o paraya cips kola ve çikolata alarak bitirir ve bakkala söyle der
Herobrine gönderdi beni bana kahve vermessen seni öldürürüm dedi sonra bakkal amca ona kahveyi verir ve eve giderek kahveyi yapar Herobrine birden oruç tuttuğu aklına gelir ve kahveyi püskürtür ve şöyle der
'İnsafsız herif benim orucumu bozdun' steve şöyle der
'zaten saat 9 u gecti oruç falan kalmadiki '
Steve sonra nochu görür notch steve'e söyler..

FlocKTorE

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben Devam Ettireyim İzninizle...

"Sen kaç ben herobrineyi oyalarım" fakat steve ile birlikte o da kaçar...
kısa oldu ama konu sahibiyim :) Fazla Yazamam