Herobrine'nin Yükselişi Bölüm 8 Yeni Bir İsim

Nasıl Ama

• Kullanılan toplam oy
    10

Manyakwolf

հεгօաօlբ
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar biraz geciktirdim biliyorum aslında biraz diğil bayaa ancak okul yüzünden pek bakamıyorum neyse başlıyorum

7.Bölüm https://forum.gamer.com.tr/threads/herobrinenin-yükselişi-bölüm-7-beyaz-gözler.16170/#post-114613

7.Bölümün devamı

Brine çok sevinçliydi çünki yeniden görebiliyordu ancak yeni gözleri çok iticiydi çünki bembeyazlardı hemde bembeyaz Brine yola çıkdı kendine asker bulucaktı ancak tabikide bunu yaratıklardan ve hayvanlardan daha ileriye götüremezdi.Brine o anda bir güç hissetti sanki kasları büyülüyordu kemikleri gerilmeye başladı Brine kendini çok güçlü hissetmeye başladı.Bu gücün kaynağı evet tahmin edebileceğiniz gibi enderdragondu.Brine yoluna devam etti,aradıı,taradıı ancak hiçbir şey bulamadı.Bu duruma üzülen Brine acıkmadığını farketti oysaki sabahdan beri hiçbir şey yememişdi ve artık çok yükseklere zıplayabiliyordu Brine bu sebepten dolayı ismini Herobrine olarak değiştirdi.

evet arkadaşlar beğendiyseniz ankete oy vermeyi unutmayın biliyorsunuz onlar devamını getiriyor biraz geciktirdiğim için afedersiniz iyi günler hoşçakalın.

Manyakwolf

հεгօաօlբ
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
ok daha uzun yazcam sence serinin en güzel hikayesi hangisi.Bide buna gizli bir espri koymayı unuttum arayacaksan eğer boşuna arama ok?.