HeroCraft FactionWars Server Bi konuda yardıma ihtiyacım var...

Herobrothers99

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar geçen günlerde bukkit bir server kurmuştum. Her şey mükemmel. Pluginler falan worldguard worldedit hepsi ayarlı... Fakat tek sorun 7/24. Arkadaşlar aranızda vps yapmasını bilen var mı? Eğer bu konuda birisi bana yardımcı olursa onu kurucu alıcam... Acil yardım. Not: Serverimiz 7/24 olursa alımlar başlıcaktır...[DOUBLEPOST=1374847482,1374847367][/DOUBLEPOST]Bulduğunuz Vps lütfen ücretsiz olsun.

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
vps vds ücretsiz olamaz ama eğerki port açarsan hamachisiz olur ama vds yada vps ye göre çok laglı olur ve vds öneririm vds hatta dedicated server hepsinden daha iyidir

Herobrothers99

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Tskler kardes ama dediğim gibi port falan hepsini açtim herkes girebilio hamachisiz ama tek sorun pcyi uyku moduna alınca server kendini otomatik kapatio. Serveri kendi pcimden yonetiom.[DOUBLEPOST=1374857218,1374857155][/DOUBLEPOST]Host yazılımını da attım serverin hostunu no ipden kurdum[DOUBLEPOST=1374857280][/DOUBLEPOST]peki bna önerebileceğin bir vds şirketi varmı ücretsiz tabi :)

Herobrothers99

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
hmmm o zaman serverde viplikleri oyun parasi ile deil gerçek para ile vermem gerekecek tmm çok tskler şeyyy ayrıca bi şey daha sormak istiyorum minerking

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
ücretsiz vds var.olmazmı.ama 5-10 bilemedin 15 kişilik swler.
bulması zor tabi.her önüne gelen beleş vds dağıtmıyor.
biraz araştır derim.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Dostum Portlu açmak bence en sağlıklısı bir boş bilgisayarın varsa özellikle! Eğer uyku modundan şikayetçiysen şu dosyalara gir
Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\Güç Seçenekleri Ordan tikli olana plan ayarlarını değiştir de ordan ayarla :) yardım edebildiysem şukumu alırım :D

Axe_Lord 333

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum Portlu açmak bence en sağlıklısı bir boş bilgisayarın varsa özellikle! Eğer uyku modundan şikayetçiysen şu dosyalara gir
Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\Güç Seçenekleri Ordan tikli olana plan ayarlarını değiştir de ordan ayarla :) yardım edebildiysem şukumu alırım :sırıtmak:
Adam haklı :D Boşta bi pc varsa onu server olarak kullan bence de yoksa satın al yada nette 1 aylık vps kurma olayı falan var videolarda onlara bak onlar da iyidir ama vds kurma bulabilirsen o dahada iyidir :D