Heroes & Generals | Oyun Incelemesi

• Konuyu başlatan Iskefiyeli18
  • Başlangıç tarihi
I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Merhaba, ben. Ben yani.
Boş boş duruyordum, bari bir işe yarayayım dedim.
FPS sevenlerin kesinlikle beğeneceği bir oyun.
Oyunumuzun adı başlıkta yazıyor zaten. Bir zahmet okuyun.

Oyun, FPS oyunu. 2. Dünya Savaşını konu alan sayısız oyundan biri. Ama benim fikrimce biraz daha farklı ve güzel olmuş. Ambiyansı oluşturabilmişler yani.

Buraya attığım görüntülere dayanarak oyundan pek hoşlanmayabilirsiniz, oyun BETA olduğu ve gerek grafikleri, gerekse oyuncu arayüzü değiştiği için buradaki fotoğraflarla pek uyuşmuyor. Ama bunlardan çok da farklı değil.

Oyunu benim gözümde değerli kılan şeylerden birisi de çeşitli ulaşım araçları olması. Bununla birlikte araçlara birden fazla kişi ile binebilmemiz. Bisikletle giderken arkamıza birini alabiliyor, kamyonet ile giderken kasamıza birkaç kişi alıp kavgaya gider gibi ilerleyebiliyor, uçak sürebiliyor, motorsiklete binebiliyorsunuz. Tank vs. de var tabii ki.

Oyunda hava durumu etkeni hoş olmuş. Bazen savaşta hava sisliyken, bazen güneşli olabiliyor. Çok önemli bir şey olmasa da hoş bir detay.
Oyunumuzda tabii ki çeşitli silahlar ve ekipmanlar mevcut, ve silahlarımız upgrade özelliğine sahip. Her silahın kendine has özellikleri var.

http://assets.*********/current//2012/11/9551Heroes_And_Generals_FPS_Day.jpg
Oyun içerisinde farklı haritalar var, olması gerektiği gibi.
Oyun içerisinde bizim de seviyemiz var. Bunu özellikleri var tabii ki. Örneğin general olup savaş yönetmek veya araçlara kilit açmadan binebilmek gibi olayları var.
Oyunun grafikleri benim hoşuma gitti, ama tabii ki bir Assassin's Creed Unity değil. Öyle mükemmel ötesi şeyler beklemiyorsanız gözünüze takılmayacaktır bile. Sadece bazen zeminde dokuların keskin ayrılması gibi şeyler olabiliyor ama aşırı dikkat etmezseniz farketmezsiniz bile. Modeller de gayet hoş, ve animasyonları da çok beğendim. Fakat kamyona binince ön koltukta oturanların sırt çantalarının arabanın arkasından görünmesi tabii ki oyuncuyu rahatsız ediyor.

Oyun ücretsiz, fakat oyun içi satın alma sistemi mevcut. Ama para yatırarak yaptığınız şeyi para yatırmadan da yapabildiğiniz için çok da etki etmiyor. Zaten oyun içerisinde yetenekli olan kazanıyor.

Oyunda ben de fazla tecrübeli olmadığım için kısa kesiyorum.
Buradan sonra da yazacak bir şeyim yok.
İyi forumlar.​

MomryBey

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Başarılı bir oyun benc3

SM-N910H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi