Heroes Plugini Yardım

Umut_Yazar

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bana Heroes pluginini bilen biri lazım. Açılacak serverıma onu ortak edeceğim. Skilller, levellar gibi şeyleri ayarlamasını biliyorsa ve error loglarıyla baş edebilirse bekliyorum. Az çok bir şey bilenler için de buradan yanıtlanacak bir kaç sorum var.
1.Skillerin bazıları çalışmıyor nedeni ne olabilir?
2.Plugin Heroes v1.5.5-SNAPSHOT has failed to register events for class com.herocraftonline.heroes.listeners.HPlayerListener because org/bukkit/event/player/PlayerItemDamageEvent does not exist.
Bu tarz errorler alıyorum nedeni ne olabilir?
3.Level sistemini nereden ayarlarım-düzenlerim?

Yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkürler.

Umut_Yazar

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Birak bu işleri. bu işler seni aşar
Arkadaşım yardım edeceksen yorum at şuraya, etmeyeceksen işine bak.[DOUBLEPOST=1388489450,1388488456][/DOUBLEPOST]
Çok fayfalı bir yorum olmuş tebrik ederim.

Hocam yanlış hatırlamıyorsam PlayerItemDamageEvent Bukkit API'de bulunmuyordu. Eklentiyi Spigot ile tekrar denermisin?
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Spigota geçince diğer pluginlerim bundan etkilenir mi? Bir de bunu nasıl yükleyeceğim? Sanıyorum spigot bukkit-tekkit gibi bir şey, pek bilgim yok ondan soruyorum.

MasterX

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bilgin yoksa önce daha kücük seylerden basla gidip en yüksek seviye atlarsan olusucak tek sey sunucunun daha baslamadan biticek olmasidir. Kisacasi Heroes kullaniyorsan acicagin sunucunun türü MMORPG'dir ve bunu bilgisiz basarman imkansiz. Neden diyorum cunku heroes buglarini bilmiyorsun daha kullanmadin. Eger cidden ciddiyim diyorsan ogrenmeye basla. Ben Heroes pluginini tekrar yazan biriyim. Heroes kullanmak istiyorsan Spigot kurmani tavsiye ederim. Bukkitten daha fazla eklentisi oldugu icin Heroes plugininin sahibi spigota göre yapmayi tercih etti! Bukkitede calisir ama /bind gibi komutlar calismaz. Buda 2 saat /skill web yazman gerekiyor. Bu kadar bilgi fazla senin icin gerisini kendin halledersin.

Spigot bukkit eklentilerini tasiyor. Yani pluginlerin fazla etkilencegini sanmiyorum.

Bkunkcu

Windows 10 CDsi bulunur.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
3
Spigota geçince diğer pluginlerim bundan etkilenir mi? Bir de bunu nasıl yükleyeceğim? Sanıyorum spigot bukkit-tekkit gibi bir şey, pek bilgim yok ondan soruyorum.
craftbukkit.jar'ı çalıştırdığın gibi aynı şekilde verdiğim linkten indirebileceğin jar dosyasını çalıştıracaksın.

Umut_Yazar

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bilgin yoksa önce daha kücük seylerden basla gidip en yüksek seviye atlarsan olusucak tek sey sunucunun daha baslamadan biticek olmasidir. Kisacasi Heroes kullaniyorsan acicagin sunucunun türü MMORPG'dir ve bunu bilgisiz basarman imkansiz. Neden diyorum cunku heroes buglarini bilmiyorsun daha kullanmadin. Eger cidden ciddiyim diyorsan ogrenmeye basla. Ben Heroes pluginini tekrar yazan biriyim. Heroes kullanmak istiyorsan Spigot kurmani tavsiye ederim. Bukkitten daha fazla eklentisi oldugu icin Heroes plugininin sahibi spigota göre yapmayi tercih etti! Bukkitede calisir ama /bind gibi komutlar calismaz. Buda 2 saat /skill web yazman gerekiyor. Bu kadar bilgi fazla senin icin gerisini kendin halledersin.

Spigot bukkit eklentilerini tasiyor. Yani pluginlerin fazla etkilencegini sanmiyorum.
HEROES İLE ALAKALI BİLGİM VAR, 2 HAFTADIR SÜREKLİ ARAŞTIRIYORUM, ÖĞRENİYORUM. TEK SORUN BUKKIT MİŞ. SPIGOT SIKINTISIZ ÇALIŞTIRIYOR. 2 HAFTA SANA AZ GELEBİLİR AMA GÜNDE YARIM SAAT OTURMADIM GECELİ GÜNDÜZLÜ ÖĞRENMEYE ÇALIŞIYORUM. BINDLEME VE SKILLER SORUNSUZ ŞU AN SPIGOT SAYESINDE. BİLGİLENDİRME İÇİN TEŞEKKÜRLER.
craftbukkit.jar'ı çalıştırdığın gibi aynı şekilde verdiğim linkten indirebileceğin jar dosyasını çalıştıracaksın.
TEŞEKKÜR ETTİM, SPIGOT'A GEÇİNCE SIKINTI KALMADI