HeroNetwork-1.8+| OPSkyblock | Özel Crafting Sistemi | Rütbeler | Özel Market Sistemi | Çeşitli Spawnerlar Ve Sistemleri | Event | Ve Daha Fazlası |

LordOfTürk

Bööö!
Site İK Yöneticisi
En iyi cevaplar
83
Ben Yokken Konuyla İlgilendiğiniz İçin Teşekkürler. SkyBlock'un Ve SkyBlock Sunucularının Gelişmesine Verdiğiniz Emek İçinde Tekrardan Teşekkür Ediyorum.
Önemli değil skyblock sunucularının gelişmesine ne zaman emek verdim hatırlamıyorum ama neyse saol :D

eray2434

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yine kötü bir serverlerle karşı karşıyayız. sorunum şudur serverin kaderini belirleyecek ve hatta çoğu kişinin emeğini çöp edecek bir bug buldum ve karşılıgında 1 end sp aldım onuda istemeye istemeye verdiler sonra bakımmı oldu ne oldu bir şey oldu sunucu geriye alındı dediler ne rütbem gitmişti nede param fakat adam silinmişti ve işin garip yanı kurucuya dediğimde sunucu geriye alındı dedi fakat kimsenin birşeyi gitmemişti sadece benim adam gitmişti sonra bugun saat 22:14 civarında girdiğim zaman spawnerimi hakkım olanı istediğimde şöyle bir durumla karşılaştım:

Adsız.png

yani hakkım olanı isteyince böyle oluyor. Unutmayınki bu birgün sizin başınızıda gelebilir...

Son düzenleme:

Yahya0211

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herhalde sunucuda herkes eşit zamanda gelişsin diye böyle bir haksızlık yapmışlar ve herhalde belirli bir online yaklayana kadar böyle yapacaklar eh zaten acemice açılan serverlarda %80 böyle olaylar oluyor ve ben bu yüzdende mc oynamayı bırakır gibiyim....

eray2434

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herhalde sunucuda herkes eşit zamanda gelişsin diye böyle bir haksızlık yapmışlar ve herhalde belirli bir online yaklayana kadar böyle yapacaklar eh zaten acemice açılan serverlarda %80 böyle olaylar oluyor ve ben bu yüzdende mc oynamayı bırakır gibiyim....
yahya eh zatenden sonrasında sana katılıyorum fakat onların bunu göz önünde bulundurması lazımdı ben önceden konuştum hangi sp verilecek die end sp varmı dedim var dedi verirmisiniz dedim veririz dedi.

NWHero

Marangoz
En iyi cevaplar
0
End SP nin Ve Adanın Senden Alınma Sebebi Çok Fazla İyi Olduğu İçindi Sana Verdiğimizi Geri Aldık Daha Sonra Servera Girdiğinde Benim Adam Nerde Vs. Gibi Şeyler Söylediniz Diğer Yetkililerde Neden Gittiğini Düşünüp Serverın Geriye Alındığını Söylemişler Fakat Server Geri Alınmadı Dediğim Gibi Sana Verdiğimizi Geri Aldık SonraChatte Sürekli Bunu Dile Getirince Banlamışlar
fffsa.png

Birde Tekrar İstiyor... ''Bak Bana SPlerimi Verin Yoksa Konuyu Baltalamaya Devam Ederim'' Devam Et Kardeşim End Spawnerın Verilmeyecek. Sana Banını Açıp Tekrar BaşlayabileceğiniFakat Maximum Altın SP Verebileceğimi Söyledim

eray2434

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
End SP nin Ve Adanın Senden Alınma Sebebi Çok Fazla İyi Olduğu İçindi Sana Verdiğimizi Geri Aldık Daha Sonra Servera Girdiğinde Benim Adam Nerde Vs. Gibi Şeyler Söylediniz Diğer Yetkililerde Neden Gittiğini Düşünüp Serverın Geriye Alındığını Söylemişler Fakat Server Geri Alınmadı Dediğim Gibi Sana Verdiğimizi Geri Aldık SonraChatte Sürekli Bunu Dile Getirince Banlamışlar
Ekli dosyayı görüntüle 87457
Birde Tekrar İstiyor... ''Bak Bana SPlerimi Verin Yoksa Konuyu Baltalamaya Devam Ederim'' Devam Et Kardeşim End Spawnerın Verilmeyecek. Sana Banını Açıp Tekrar BaşlayabileceğiniFakat Maximum Altın SP Verebileceğimi Söyledim
Evet kabul ediyorum böyle bir şey yazdığımı fakat ben sorun çıkmasın die yazdım o mesajı fakat sadece HellionKaiser adlı kişiye yazdım chatte başka kimse görmedi ve benim asıl çarım Callifax bu çarım banlanınca girdiğim çar yani osas123 bu çar banlı değil.Tabi bu yorumdan sonra yüksek ihtimal banlanacak. Artık versenizde istemiyorum zaten hiç özenilmemiş bir server sadece gidip 20tl ye pl paketi alıp serverin adını editlemişsiniz öbür serverlerden ayıran hiçbirşeyiniz yok. Onun dışında konuyu baltalamam bana ne kazandıracak ? ben sadece dedimki güzel bir biçimde tartışma çıkmasın sorun çıkmasın server yeni olabilir böyle şeyler deyip kaldıracaktım güzel güzel halledecektik fakat ondan sonra yazdıgımı foto çekip koymamışsın ben hemen açıklayayım. ''Serverinde başarılar dostum biz seninle anlaşamayacağız sorunumuzu forumda konuşalım'' bunu dedim. fakat arkadaş bunu koyma isteği duymamış.Böyle diyen birinin konu baltalamakla ne alakası olabilir sorarım size...Yetkililerin yalan söylediğide açıkça belli adam neden gitti dediğimde beni geçiştirmek için geri alındı dedi.[Yani yalan söyledi]Sonra biri dediki yoo benim eşyalarım gitmedi ve ne işse ondan sonra ban yedi çarım yöneticinin foyası ortaya çıkınca banlandım.

NWHero

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Birde 2 Tane İstemiştin Her Neyse Tartışmak İstemiyorum İyi Forumlar.

NWHero

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bug'i Yapip Zumrut Block Spawner Vermen mi Yuzsuzlugumu Gosteriyor? Senin Yaptigina Soylenecek Birsey Yok..