HERONİBLE GERÇEKTEN GÖRDÜM YAŞADIĞIM SEYLERİ ANLATICAM

DarkGame

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kaç kere hamachi ( bukkitsiz ) server açtım hiçbir zaman herobrine çıkmadı yerin altında bile yani. Arkadaş hangi versiyonda oynuyorsa artık ondan dolayı da olabilir. Bukkitli açtığım server da bile çıkmadı ve server dosyalarında yada minecraft'ın dosyalarında herobrine yok. ( herobrine zaten kaldırıldığı versiyondan 1.4.5 e kadar asla olmadı oldu diyen kişiler mod vb. araçlar kullanmışlardır ) Herobrine değil başka bir mobdur seni korkutan.Tabi oynadığın versiyona bağlı.

SirProNauth

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ata sen minecraft'a ne zaman başladın?
Bide heroyu önemsemeyin diyorsunuz!!!
Aniden karşınıza beyaz gözlü birisi çıksa naparsınız???
Bide doğru yani benim götüm yemedi indiremedim ama indirme:D:D:D

DarkGame

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.Ben Minecraft'ı 1.2.5'den beridir oynuyorum.
2.Açıkçası ben minecraft'da herobrine hiç umursamıyorum bir ara MVC ile versiyon değiştirerek oynamıştım herobrine çıkınca gebertiyordum. :D ( Şu anda aklımda değil hangi versiyona çevirdiğimi )
3.1.2.5'den beridir asla herobrine görmedim.1.3.2'de oynarken herobrine mod kurarak oynamıştım çok eğlenceli oluyordu. :D
4.Benim aniden karşıma mod'la çıktığında( herobrine ) ben bir şey yapmam direk dalarım. :D
5.Her yeni update'de removed herobrine denmesi sadece şaka amaçlıdır bak bakalım minecraft'ın dosyalarında varmı herobrine ?

Amacım tartışma çıkarmak değildir sadece bir yorumdu yazdıklarım.Bide bence korkuyorsan herobrine'dan her korkun gibi onlada yüzleş. :D Sonunda korkmamaya başlayacaksın. :)

Not : Yorumlarımı renkli yazmayı severim. :)

Mr.ComiqSoon

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Olum mal mısın o bir bilgisayar kodu ayrıca zencinin teninin siyah olması kadar eminim ki Herobrine diye bir şey yok ok Notchun uydurdugu bir şey

DarkGame

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herobrine'nın gözükmesi için bir skin lazım değilmi ? Onun için minecraft.jar'a bakılması lazımdır.Ve ordada o skin ( Herobrine ) yok ! :)
Edit : Forumda küfür etmek yasaktır !.

craft_man

Shia LaBeouf
En iyi cevaplar
0
Oyunun Default hâlinde Herobrine bulunmuyor. Ancak Modla v.s bir şekilde yüklenebilir. Minecraft'ın resmî sitesinde neden her güncellemede "Herobrine Removed" yazdığıda muallak bir durum.

DarkGame

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bildiğim kadarıyla ( başkaları ne düşünür bilemem ) Removed Herobrine yazması şaka amaçlı ve minecraft'ın default halinde herobrine bulunmadığı için ( zaten belirtildi admin tarafından ) bana göre şaka amaçlıdır.Bence herobrine konusu çok uzatılmamalı her şey yeni güncellemelere bağlı herobrine'nın gelmesi Notch'a bağlı.

TheBloodyMask

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
yaaa ben herobrine ne yahu dedim bi araştırdım araştırmaz olaydım durduk yere bi ses gelince
tabi yanımda hiç mob olmayınca oyunu kapatmak istiyom bazen ise bi creative mapte açıyom chati
herobrine a küfür ediyom:)