TostComeBack
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
Hersek şehrindeki savaş bitmek bilmiyordu.Yapılan saldırılar sonucu Ailemi kayıp etmiştim. Artık yalnızdım.Saldırılardan kurtulanlar sokaklarda öldürülüyor yakalanıyorlardı.Bende sadece kaçıyordum.Elimde bir levye vardı.Askerlerin beni gördüğünü biliyordum.Peşimden geliyorlardı ve benden hızlıydılar.Kırık dökük bir kapı gördüm. Kapı kilitliydi. Kapıya vurdum açmayı denedim. Bir kişi kapıyı açtı.İçeri nefes nefese girdim. İçerde 3 kişi vardı. Hepimiz erkektik.O anda planımızı hazırladık.Ben etrafı yağmalayıp yiyecek ve silah bulacaktım.2 kişi evde nöbet tutup askerleri oyalayacaktı.Diğer kalan kişi ise Pusuya yatıp evleri aleve verecekti. Böylece olay çıkarıp oradan rahatça yemek bulabilecektik.Havada mayhoş bir koku vardı.Hemen yola koyuldum.Binaların üstünden atlayarak Şehrin en büyük kulesine gittim.Orası normalde en işlek yerdi.Fakat şu an sadece askerlerin ayak sesleri ve çığlıklar vardı. Yanımdaki kişi bir evi aleve verdi. Zaten evler odun olduğu için kolayca yandı. Askerler oraya toplanırken levyem ile diğer evlere girip yemek topluyordum. Uyuyan askerlerin silahlarını aldım.Evden çıktığım anda aklıma geldi.Kuleye koştum ve en yukarı çıkmaya başladım.Duyduğuma göre askerler oraya stok yapmış.Yarı otomatik olan
Sabah 10.20 Yer: Hücre
Uyandığımda bir kişi bana bakarak:
-Uyandın demek. dedi.Gözlerimi ovuşturduktan sonra fark ettim ki bana bakan bir askerdi.Çeneme vurdu.Ani bir refleks ile onu ittirdim. Silahını çıkardı.Tetiğine basmadan önce silahını tutup karnına vurdum.Şansıma kimse görmemişti.Askerden anahtarı alıp çıktım.
DEVAMI GELECEK...
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
isimli tabancamı elime alıp Başımı yukarı çıkardım. Askerler uyumuştu.Yinede emin olmak için onları öldürdüm.Yemek stoklarını aldım.Şehrin en yüksek kulesi olduğundan bütün şehir gözüküyordu.Etrafa baktım askerler etrafta cirit atıyor keskin nişancılar yüksek evlere çıkıp insanları vuruyordu.Hemen aşağı inip arkadaşın yanına gittim.Ama gördüm ki arkadaş çoktan etraftan toz olmuştu.Hemen eve doğru koştum.Onu arayacak vaktim yoktu.Bir an helikopterin ışığı gözümü kamaştırdı.Aniden bir silah sesi duydum.Keskin nişancı bana ateş etmişti.En azından sadece yanımdaki duvara denk geldi.Çöp kutusunun yanına saklanıp merminin nereden geldiğini anlamaya çalıştım.Helikopterden gelmişti.Helikopter uzak olmasına rağmen çok iyi ateş etmişti.Son anda eğilmem ile vuramamıştı.Hemen oradan sıyrılıp eve vardım.Yemekleri açıp yedik.Ama bu sefer 3 kişiydik.Anladığım kadarıyla evi aleve verirken askerler onu yakalamış.Sabah olmasını bekledik.Sabah olunca eski stadyuma doğru koştum.Askerler beni görmeden önce binaların üstünden atlayarak geçtim.birçok insan orada toplanmıştı.Askerler etrafta yoktu.Koşmaya devam ettim.Stadyuma varınca insanların arasından geçerek stadyumun içine koştum.Askerlerin geldiğini gördüğümden aceleci davranmalıydım.Yedek kulübesine geldim. Kolilenmiş yiyeceklerin bir kısmını aldım. Askerler görünmeden oradan çıkıp eve doğru koştum.O an tek hatırladığım bir ışık parlamasıydı.Sabah 10.20 Yer: Hücre
Uyandığımda bir kişi bana bakarak:
-Uyandın demek. dedi.Gözlerimi ovuşturduktan sonra fark ettim ki bana bakan bir askerdi.Çeneme vurdu.Ani bir refleks ile onu ittirdim. Silahını çıkardı.Tetiğine basmadan önce silahını tutup karnına vurdum.Şansıma kimse görmemişti.Askerden anahtarı alıp çıktım.
DEVAMI GELECEK...
Son düzenleme: