Herşeye yeniden Başlangıç - Bir Herobrine Hikayesi

Rocker_Harby

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Abi Bunlar Yaprak Gibi Dökülüyorlar :D Ama Anlamlı Olmuş. 3.Bölüm En Güzeliydi Aralarındaki.
Sen Benden Güzel Yazıyosunda Ben Hem Fotoğraf Ekliyorum Hemde Uzun. Bunları Sende Yaparsan Önünde Duramazlar :)
Bu Arada Benim Hikayem Steve Doğdu... Bunun Gibi Fotoğraflar Eklersen Bide Biraz Uzatırsan Müthiş Olur.

Şimdi de en güzel bölüm 4. bölüm :) Çok seviyorum hikaye yazmayı :D :D

Rocker_Harby

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
5.ve Son Bölüm

Helikopter düştükten sonra Notch arkasına bir kez daha baktı. Arkadaşlarını öldüren önünde duran bu kahrolası yaratıktı. Notch gözü kör olmuş gibi Herobrine ye saldırdı. Fakat Herobrine her seferinde kaçmayı beceriyordu.
Tam Herobrine Notch u öldürecekken Notch un önüne biri çıktı. Bu Slenderman dan başkası değildi. Slenderman yaralandı. Fakat gücünün son damlasına kadar Herobrine ile savaştı. Sonunda Slenderman herkes gibi öldü. Tek
Notch kaldı. Notch çıldırmış gibiydi. Önünden tüm ekip arkadaşları ve Steve geçti onların ve tüm bu ölen insanla-
rın intikamını almalıydı. Notch son kez kılıcını çekti ve Herobrine nin üzerine doğru saldırdı. Tam Herobrine yi bı-
çaklayacakken önüne bir roket fırladı. Notch ve Herobrine 4 nala savruldular. Bu Roket Amerikan Helikopterlerin-
den çıkan roketlerdi. Notch ölümle kol kolaydı. Roket onu mahfetmişti. Fakat Herobrine de aynı durumdaydı. Notch
ölmeden önce bir kez kalkıp kılıcını aldı. Herobrine ayağa kalktı. Artık Herobrine ölümsüzlüğünü kaybetmişti. Artık
normal insan gibi ölümlüydü. Notch kılıcını Herobrine nin ağzına saplayıp ;

*Bu Mojang Ekibi için!

Birkez daha saplayıp;

*Bu ölen insanlar için

Son kez saplayıp;

*Bu da bize yardım eden Steve için!!!

Herobrine 3 saplayıştan sonra öldü. Ve Oyun normale döndü. Artık Herobrine asla dönmemek şartı ile gitmişti. Notch'a gelince ağır yaralı olduğu için hastanede vefat etti. Bu sayede Minecraft ın sonuda gelmiş oldu. Tüm Mojang Ekibi ve Oyun kahramanı Steve hayata veda etmişti.

Ve Son..........

Yakında Yeni bir hikaye ile geri döneceğim...

Rocker_Harby

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Herobrine hikayem burada sona ermiştir Lütfen Hikayelerimi beğendiyseniz mesajlarımı beğenin. Yakında yeni bir hikaye ile tekrar karşınızda olacağım hepinizle görüşmek dileğiyle...