Herşeyiyle @Kovalski

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar öncelikle söylemeliyimki şu an stajdayım ve sırf can sıkıntısından yazıyorum. Bir başka sebebi ise foruma ilk başladığımda bodozlama dalmış olmam. Yani böyle bi konu hiç açmadım. Öncelikle sıradan ve iğrenç bir şekilde sıradan ve herkezin yazdığı temel özelliklerimi söyliyim.

Adım = Murat Yılmaz
Yaşım = 17
Hayatta yapmayı en çok sevdiğim şey = ÇÖZMEK. Çocukluğumdan beri hep sevmişimdir bir olayı çözmeyi. Herzaman bir gizem arayışında olmuşumdur ve çok hayal perestimdir.
Hayatta sevmediğim şeyler = Kişiliği gelişmemiş insanlar , Edebiyat [Daha çok felsefeyi severim. Edebiyatta güzel sözler bile süslü püslü anlatılır ve bu beni rahatsız ediyor.]
Hobilerim = Piano ve Çizim kurslarına gidiyorum ve bunlara başlama sebebimde animelerdir. Ayrıca anime izlemek ve bilgisayarda zaman geçirmekte hobilerim arasındadır.

Foruma Neden Katıldım ? = En çok yapmayı sevdiğim şeyi hatırlayın "ÇÖZMEK" için.

turkler

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sa O Zaman....Ben Buranın Anarşist Pancarıyım.Ula Kimse Farketmiyo.Farkedin Lan...

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Bir şeyleri çözmeyi seviyorsun, peki bu işte ne kadar iyisin? Çözmekten zevk aldığın şeyler olaylar ve insanlar mı yoksa sıradan günlük olaylar mı?

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Bir şeyleri çözmeyi seviyorsun, peki bu işte ne kadar iyisin? Çözmekten zevk aldığın şeyler olaylar ve insanlar mı yoksa sıradan günlük olaylar mı?
bir makineyi tamir etmekten birisinine yardım etmeye kadar hertürlü şeyi severim kısaca yardım etmeyi severim ^^
ne kadar iyisin hmm Çocukken aldığım uzaktan kumandalı arabayı parçalayıp süngere monte edip gemi olarak kullanmıştım hatta yetmemişti bunu geliştirip teknoloji tasarım dersinde ödev olarak kullanmıştım

Son düzenleme: