HertzCraft 1.16.5 Hard Survival Sunucu │Kalitede Son Nokta │Gecikmesiz │hertzcraft.keyubu.com

LastLegend188

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucu IP Adresi
hertzcraft.keyubu.com
Oyun Sürümü
1.16.5
Sunucu Slotu
200
Sunucu Türü
Survival
HertzCraft.jpg

Banner.png

IP: hertzcraft.keyubu.com

Zaman kavramını yitireceğiniz nihai sunucumuz da, tereddüt etmeden oynayın.

Herkese İyi Forumlar :)
Ben Mehmet (xMeGaHertz)

HertzCraft Tanıtım
Yıllardır tecrübe edindiğim bu işte, yeni bir işe daha girişiyorum. HertzCraft adındaki yeni sunucumuzla sizleri tanıştırayım. Sunucumuz tamamen kaliteli bir sisteme kurulu olup gecikmesiz, zor, keyif alabileceğiniz türde eşsiz bir yapımdır. Tüm pluginleri kendim tek tek düzenleyerek kaliteli bir sunucu yapmaya gayret gösterdim ve hala da devam ediyorum. Her şey gayet düzenli ve bunun oyunculara kolaylık sağlayacağını düşünüyorum. Bu yüzden son kalite bir sunucu olduğunu düşünüyorum ama lütfen bunu mimari olarak düşünmeyin. Mimari yapılarımız şu an beta sürümündedir. 1.16.5 Survival Modunda olan sunucumuz tamamen sağlam bir sisteme kurulu olup gecikmesiz bir oyun keyfi sunuyor. Server konumu Türkiye'de olduğu için de düşük ping değerleri alıyorsunuz. Sunucu üstün zorlukta mücadele vermek ve bundan keyif almak isteyen arkadaşlar için tasarlanmıştır. Sunucumuz da zorluk seviyesi zor olan ve kolay para biriktiremediğiniz bir ekonomi vardır. Her türlü hile korumalarımız da mevcuttur. Sunucumuzda hileye yer yoktur. Sunucuyu sürekli güncel tutmaya, sürekli geliştirmeye çalışıyoruz. 1.16.5 sürümünde, Survival Modunda oyuncularla birlikte kaliteli vakit geçireceğiniz bir sunucuda bulunmaya hazır mısınız?

Bilgilendirme
-Pazar Sistemi Çok Yakında Açılacak (Oyuncu Marketi)
-End Kapalı En Yakın Sürede Açılacak
-Yetkili Alımları Yapılacaktır

Eklentiler
-McMMO

-Market
-PvP

-Arsa Satın Alma (Spawn Önü ve Orman Önü Hala Boş)

Görseller.jpg

SPAWN
Spawn.jpg

Spawn1.jpg

Spawn2.jpg

SPAWN ÖNÜNDEKİ ARSALAR HALA BOŞ KAÇIRMAYIN
Arsa1.jpg

MARKET
Market.jpg

Market1.jpg

ORMAN (PVP AÇIK)
Orman.jpg

Orman1.jpg

ORMAN ÖNÜNDEKİ ARSALAR DA HALA BOŞ KAÇIRMAYIN
Arsa.jpg

TABLİST VE İSTATİTİKLER GÖRÜNÜMÜ
İstatistikler.jpg

TEŞEKKÜRLER,
HertzCraft,
xMeGaHertz

Son düzenleme:

LastLegend188

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
+Güncelleme
-Ram 6GB'a çıkartıldı.
-Ölüm chesti eklendi.
-Oyunculara /back /baltop /mctop /enderchest komutları eklendi.
-İki eli de kullanabilme eklendi.