LastLegend188
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
- Sunucu IP Adresi
- hertzcraft.keyubu.com
- Oyun Sürümü
- 1.16.5
- Sunucu Slotu
- 200
- Sunucu Türü
- Survival
IP: hertzcraft.keyubu.com
Zaman kavramını yitireceğiniz nihai sunucumuz da, tereddüt etmeden oynayın.
Herkese İyi Forumlar
Ben Mehmet (xMeGaHertz)
HertzCraft Tanıtım
Yıllardır tecrübe edindiğim bu işte, yeni bir işe daha girişiyorum. HertzCraft adındaki yeni sunucumuzla sizleri tanıştırayım. Sunucumuz tamamen kaliteli bir sisteme kurulu olup gecikmesiz, zor, keyif alabileceğiniz türde eşsiz bir yapımdır. Tüm pluginleri kendim tek tek düzenleyerek kaliteli bir sunucu yapmaya gayret gösterdim ve hala da devam ediyorum. Her şey gayet düzenli ve bunun oyunculara kolaylık sağlayacağını düşünüyorum. Bu yüzden son kalite bir sunucu olduğunu düşünüyorum ama lütfen bunu mimari olarak düşünmeyin. Mimari yapılarımız şu an beta sürümündedir. 1.16.5 Survival Modunda olan sunucumuz tamamen sağlam bir sisteme kurulu olup gecikmesiz bir oyun keyfi sunuyor. Server konumu Türkiye'de olduğu için de düşük ping değerleri alıyorsunuz. Sunucu üstün zorlukta mücadele vermek ve bundan keyif almak isteyen arkadaşlar için tasarlanmıştır. Sunucumuz da zorluk seviyesi zor olan ve kolay para biriktiremediğiniz bir ekonomi vardır. Her türlü hile korumalarımız da mevcuttur. Sunucumuzda hileye yer yoktur. Sunucuyu sürekli güncel tutmaya, sürekli geliştirmeye çalışıyoruz. 1.16.5 sürümünde, Survival Modunda oyuncularla birlikte kaliteli vakit geçireceğiniz bir sunucuda bulunmaya hazır mısınız?
Bilgilendirme
-Pazar Sistemi Çok Yakında Açılacak (Oyuncu Marketi)
-End Kapalı En Yakın Sürede Açılacak
-Yetkili Alımları Yapılacaktır
Eklentiler
-McMMO
-Market
-PvP
-Arsa Satın Alma (Spawn Önü ve Orman Önü Hala Boş)
SPAWN
SPAWN ÖNÜNDEKİ ARSALAR HALA BOŞ KAÇIRMAYIN
MARKET
ORMAN (PVP AÇIK)
ORMAN ÖNÜNDEKİ ARSALAR DA HALA BOŞ KAÇIRMAYIN
TABLİST VE İSTATİTİKLER GÖRÜNÜMÜ
TEŞEKKÜRLER,
HertzCraft,
xMeGaHertz
Son düzenleme: