Hesaplarıma giremiyorum

MeanBlow

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben bugün minecraft ile uğraşırken bir yerden sonra hesaplarıma girememeye başladım. Oyunları Seviyoruz Yenidende Gift code dağıtılıyordu ordan aldığım codu hesabımda aktifleştirmiştim . Hesabımın ismi MeanBlow . Çalınma olasılığı yok çünkü sürekli şifre değiştirebiliyorum sadece sitesinden ve oyundan hesabıma giremiyorum yardım ederseniz sevinirim .

Cracklı olarak girerseniz chara shizuo skini görüceksiniz.
(Anime Karakteri)

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Dün aynı şikayeti veren 4 kişi vardı. İyice garipleşmeye başladı. Aldığınız yere danışmayı denediniz mi?

MeanBlow

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Aldığım yere danışmayı denemedim belki bendedir sorun diye ve burası türk forum olduğu için ilk buraya geldim :)

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Sen karşılaştığım 5. kişisin. İngilizce bir şikayet yazıp belgeye bir de faturanızı ekleyin.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Ingilizce konusunda ben sana yardımcı olurum. Sen bana Türkçe'sini yaz ben hallederim.

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Son günlerde bu sorunlar artmaya başladı birisi gift code dağıttıda haberimiz mi yok? :D

MeanBlow

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bugün hesabıma girebildim sanırım bilgisayar aç kapayla alakalıydı hiçbir bilgim yok ilgilendiğiniz için teşekkürler
ama bir sorum olucak
Benim giftcode ile hesabım vardı .söyledim orda ama şimdi hesabımda hiçbirşey yapamıyorum yeniden satın al diyor :(
skin kaldı galiba ama charın premium'u gitti :D[DOUBLEPOST=1391879768,1391879732][/DOUBLEPOST]bunun nedeni ne olabilir ?