Hexxit,Big Dig Gibi Modlara Girerken Forge Hatası Çözümü(Eksiksiz Lib Dosyası)

grkmkprl

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Evet Arkdaşlar Çoğu Kişide Böyle Bir Sorun Var Sanırım İlk Baş Sorunu Anlatıyım Technic Launcher Cracked Giriyor Sol Taraftanda Hexxit,Big Did .vs Modları Seçip Onlara Girebiliyoruz Fakat Hexxit Ve Big Did'e Girerken (Voltz) dahil Forge Açılıp Yüklenirken There Was A Fatal Eror Bişeyler Diyor Bunun Hata Açıklaması Budur.Forge Files Sitesinde Bulunan Bazı .jar'ların Silinmesi Ve Launcherinde Onları İndirememesi Üzerine Dosyalar Eksik Kalıyor Ve Forge Hata Veriyor Şimdi Size Çok Basit Bir Çözüm Sunacağım Bazı Arkadaşlar Bunu Bilsede Veya Bu Sitede Böyle Bir Konu Açılsa Bile Bunu Yenilemek İstedim.Sorun .technic klasöründe(biliyorsunuz launcherde birtek sorunsuz olarak technic lite sürümüne girebiliyoruz oda appdata'da .technic oluşturuyor içinede tekkitmain adlı bir klasör oluşturuyor hexxit'te .technice hexxit isimli bir klasör oluşturuyor ona giriyoruz)benim vericeğim link (rar olaral)içine 3 adet jar bulunuyor bunlar eksik olanlar bunları hexxit'te lib klasörüne atarsanız sorunu çözmüş olursunuz big did,ve voltz içinde aynı adımları tekrarlayınız

LİB DOSYASI LİNK(KENDİ UPLOADIM):
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

VİRUSTOTAL(KENDİM TARADIM YİNEDE BURDAN BAKIN):
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

YARARLI BİR KONU OLACAĞINI DÜŞÜNDÜM BİLMEYENLER İÇİN GÜZEL BİR KONU...

kartaldodo

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
kardeşim öncelikle bilgilendirdiğin için teşekkür ederim ve nolursun bana technic launcherin linkini verebilirmisin indirdim ama launcher yok dosyaları var.

buraksanda

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Dün denedim ve sorun yok :-) teşekkürler

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi