ingilizce yapmaya calistim ama sadece klavye ingilizce oldu turkce secenegi bile kaldirdim gene turcke hersey. ingilizce yapinca yazicamBilgisayarın dilini İngilizce olarak değiştirip dener misiniz?
ben bu eklentiyi silsem ne olur? onemi var mi?ExtraBiomesXL eklentisi düzgün yüklenmemiş gibi gözüküyor. Paketi tekrardan kurmayı denediniz mi?
Hexxit uzun zaman önce çıkmış bir mod paketi olduğu için çoğu özelliklerini biliyoruz. Tahminimce bu modu silersek slime biyomları, özel kale ve kule yapıları da oluşturulacak olan haritadan kaybolacaktır. Yeniden yüklemeni tavsiye ederim. Olmazsa da olur dersen modu silip deneyebilirsin. Hexxit 1.5.2 sürümünde olduğu için modların "mods" klasörüne atılıp atılamadığı hakkında fikrim yok. 3-5 yıl önce ki bilgime göre modlar direkt oyuna gömülü oluyordu. Yani silmek biraz uğraştırabilir fakat emin değilim. Kontrol edebilirsin.ben bu dosyayi silsem ne olur?
simdide dunya sorunu veriyor.Hexxit uzun zaman önce çıkmış bir mod paketi olduğu için çoğu özelliklerini biliyoruz. Tahminimce bu modu silersek slime biyomları, özel kale ve kule yapıları da oluşturulacak olan haritadan kaybolacaktır. Yeniden yüklemeni tavsiye ederim. Olmazsa da olur dersen modu silip deneyebilirsin. Hexxit 1.5.2 sürümünde olduğu için modların "mods" klasörüne atılıp atılamadığı hakkında fikrim yok. 3-5 yıl önce ki bilgime göre modlar direkt oyuna gömülü oluyordu. Yani silmek biraz uğraştırabilir fakat emin değilim. Kontrol edebilirsin.
Önerebileceğim en iyi seçenek mod paketini yeniden yüklemen. Maalesef bu sorunun tam olarak neyden kaynaklandığından emin değilim.simdide dunya sorunu veriyor.Ekli dosyayı görüntüle 131070
sifirdan yukledim gene olmadi reis. ama onceki sunucudada boyle olmustu birsey yapip duzelmistim hatirlamiyorum ayni hataydi ama.Önerebileceğim en iyi seçenek mod paketini yeniden yüklemen. Maalesef bu sorunun tam olarak neyden kaynaklandığından emin değilim.
Ülkeyi İngiltere, dili ise İngilizce olarak yapmalısınız. Sadece klavye dili bir işlev göstermeyebilir. Yaptıktan sonra geri dönüş yapar mısınız?ingilizce yapmaya calistim ama sadece klavye ingilizce oldu turkce secenegi bile kaldirdim gene turcke hersey. ingilizce yapinca yazicam
Küçük bir Google araması ile aynı hatanın bazı oyuncular tarafından da alındığını gördüm. Çözüm videosunu aşağıya bırakıyorum.sifirdan yukledim gene olmadi reis. ama onceki sunucudada boyle olmustu birsey yapip duzelmistim hatirlamiyorum ayni hataydi ama.
windows update'de aranıyor diyor kalıyor dili indirme seçeneği karşıma gelmiyorÜlkeyi İngiltere, dili ise İngilizce olarak yapmalısınız. Sadece klavye dili bir işlev göstermeyebilir. Yaptıktan sonra geri dönüş yapar mısınız?
söyle bir sorun çıktı bu seferdeKüçük bir Google araması ile aynı hatanın bazı oyuncular tarafından da alındığını gördüm. Çözüm videosunu aşağıya bırakıyorum.
İşlem yapmaya çalıştığın klasörde kullandığın Windows hesabının tam izni bulunmuyor. Hesabında yönetici izni olup olmadığından emin misin? Ebeveyn kilidi vs. açık olabilir. Klasörde tam izin sahibi olmak için bazı uygulamalar bulunuyor. Onları kullanabilirsin.söyle bir sorun çıktı bu seferde Ekli dosyayı görüntüle 131081
şu an attım eklentileri ve deniyorum.İşlem yapmaya çalıştığın klasörde kullandığın Windows hesabının tam izni bulunmuyor. Hesabında yönetici izni olup olmadığından emin misin? Ebeveyn kilidi vs. açık olabilir. Klasörde tam izin sahibi olmak için bazı uygulamalar bulunuyor. Onları kullanabilirsin.
windowscentral.com/how-take-ownership-files-and-folders-windows-10