(Hexxit) Forge mod loader has found ID mismatches complete details are in the log file

G V Zitm

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Bu hata nedir nasıl giderilir Güncel bilgiler içerisinde..
MineCraft forge yükleyin var, Hexxit 1.5.2 sürümünde oldugu için bende 1.5.2 Forge MineCraft yükledim..doğrumu yaptım?(Modları sildim forge u yükleyince modları yükledim..)
bir diğeri ise Sistem dilini değiştirin demişler..! xD
Yani sorun 9 mod eksik bu modlar nasıl yükleniyor?

Arkadaşlar Bilgisayarınızı Amerikan ingilizcesi yapıyorsunuz oluyo (win7,8,10 destekli xp ve vista kullanan varsa hala araştırsın..)

Son düzenleme:

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
arkadaşlar ilginize teşekkür ederim ama Amerikan İngilizcesi yaptım windows u oldu!

Mod nasıl yükleniyo yani senin dediğin şekilde Teker Teker?
yoksa Tekkit,Hexxit nasıl yükleniyor değil..

Modu indirip aşağıda belirttiğim yere atıyorsun.
Doğru sürümünü indirmezsen sorunlar çıkabilir.

Çalıştır > %AppData% > .technic > modpacks > Hexxit > mods

G V Zitm

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pardon da sorum zaten mod nerden indiriliyor indirilip nere kuruldugu ayrı konu teşekkürler ilginize.
Modu indirip aşağıda belirttiğim yere atıyorsun.
Doğru sürümünü indirmezsen sorunlar çıkabilir.

Çalıştır > %AppData% > .technic > modpacks > Hexxit > mods

G V Zitm

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Modları özelliklerine göre nasıl araştırabiliriz Google dan başka cevabı olanlar yazsın lütfen.!(Yada arama motoru dışında)

ByVenom

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

Bu hata nedir nasıl giderilir Güncel bilgiler içerisinde..
MineCraft forge yükleyin var, Hexxit 1.5.2 sürümünde oldugu için bende 1.5.2 Forge MineCraft yükledim..doğrumu yaptım?(Modları sildim forge u yükleyince modları yükledim..)
bir diğeri ise Sistem dilini değiştirin demişler..! xD
Yani sorun 9 mod eksik bu modlar nasıl yükleniyor?

Arkadaşlar Bilgisayarınızı Amerikan ingilizcesi yapıyorsunuz oluyo (win7,8,10 destekli xp ve vista kullanan varsa hala araştırsın..)
ben dili değiştiremiyorum ya :( sunucu kiraladım. sunucuya giriş yapamıyorum yardım edin ya