Hexxit hakkında...

andreasste

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben hexxit oynamaya yeni başladım ama bilgisayarım buna izin vermiyor.Çok kasıyor.Ayrıca şehir bulup girdim ve orda kaldım kastığı için kaldım yardım edebilecek var mı ?

Not:oyuna zaten 1gb ram verdim ayrıca pc 1.5gb ramli.

Dipnot:1gb'dan fazla ram vermeyi bilen varsa yazsın lütfen.

LordOfRavens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hexxit 1 GB ram ile zor. 2 GB olmalı en az. İşlemci vb iyi ise 2 GB ram ile kasmadan Hexxit oynanıyor ama.

andreasste

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
O zaman biri yardım edebilir mi bildiğiniz mod pack varsa foruma baktım hepsi saçma şeyler var realistic-survival'bir şey yok yardım ederseniz yine saolun ikinizede +1 hediye olsun yardımınız için :)

LordOfRavens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kendin sürüyle mod kuracaksın en iyisi. Optifine, Smart Moving, Balkon's Weapon, Lots Of Food, Animation Apı ve onu gerektiren Animated Player gibi modlar, Iron Chests, Hopper Ducts, Mo Villages,Tree Capitator, Muli Mine, Wild Caves 3, Shipwrecks, Mapwriter, Dynamic Lights, GLSL Shaders ( O Pc ile bunu unut :) )
Yukarıdaki modlara bir göz at. Fazla bir şey eklemiyor ama oyun zevkli hale getirir. GLSL Shaders kursan bilgisayarın SEUS gibi shaderleri çalıştıramayabilir ama büyük ihtimalle Waving Plants, Naelgo's Cel Shaders veya Paolo's Lagless Shaders'i kasmadan açar.
Atom Inside , 1GB ram ve 512 MB ekran kartı ile görüş mesafesini herşeyi iyice kısıp bir ay Hexxit oynadığım olmuştu. Ne zor günlerdi. :D

andreasste

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
optifine smart moving animation apı sanırım kastırır sanırım hexxitin kasmasının nedenlerinin biri de o diğerleri zaten var o görünüşle alakalı olanlar çok kastırır mı ?

LordOfRavens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dynamic Lights kastırmaz belki ama GLSL Shaders büyük ihtimal kastırır. GLSL shaders çok ağır o yüzden boşver ama denemek istersen Waving Plants gibi hafif shaderpacklarla deneyebilirsin. Animation Apı kasmaya neden olmaz. Sadece Mutant Creatures gibi modlardaki mobların animasyonları yapılırken kullanıldığı için o modların çalışması için gereklidir. Wild Caves3 de sorun çıkarmaz. Ama Ars Magica, Thaumcraft gibi kapsamlı modlar tek başına değilse çok kasar. Çok fazla küçük mod yığarsan o zaman da kasar. Ama kastırmada GLSL Shaders gibisi yok. :)