Hexxit tarzı makinesiz çoğunlukla madende zaman geçen bol modlu mod paketi varmı ?

06ozcn

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar hexxit tarzı mod paketi biliyormusunz hexxitte güzel ama madeni az ve silahı belli geniş bi kılıç . Kolay kolay item yapılmayan özellikle ve özellikle makinasız , keşif , bol maden bol eşya olan bi mod paketi ???

SaintJermen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sana TerraFirmaCraft'ı önerebilirim. Taş çağına götürüyor insanı :) Taşı yontarak item yapabiliyorsun ve mevsim, zaman gibi birçok harika özellik var. Ama istersen sana böyle bir mod pack hazırlayabilirim ?

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim süper olur valla yaparsan çok sevinirim .
ama çok zor söliyim ne yapacağını bilmeyebilirsin çünkü çokda zor canavarların 1000 canı var yemeğine dikkat etmen grek protein falan düzgün beslenmen gerek bunun gibi pek çok şey var oyunda :D

06ozcn

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Beyler zorluğu farketmezde az emek olsun öle vanilladakı gibi hemen bitmesin özellikle makina icat etmiyelim çok karmaşık madenleri çok olsun silah zırh keşif çok olsun yeter ya süper olur hatta . Hemde TheDarkBlood tavsiyen için teşekkürler deniyeceğim ..[DOUBLEPOST=1422799057,1422797148][/DOUBLEPOST]
Sana TerraFirmaCraft'ı önerebilirim. Taş çağına götürüyor insanı :) Taşı yontarak item yapabiliyorsun ve mevsim, zaman gibi birçok harika özellik var. Ama istersen sana böyle bir mod pack hazırlayabilirim ?
Kardeşim bi kaç videosunu izledim aşırı gerçekci güzelde aşırıya kaçmış az minecraft minecraftken güzel minecraftın amacı zaten hayal gücü ve makina fılanda varya kardeşim mod paketi yaprsan sevinirm .

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bu arada söliyim build amaçlı bu mod çoğunlukla build üzerine verecen bide kendi blacksmithini yapıp demirci olabilirsin :D kendi silahını yaparsın

06ozcn

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bu arada söliyim build amaçlı bu mod çoğunlukla build üzerine verecen bide kendi blacksmithini yapıp demirci olabilirsin :D kendi silahını yaparsın
İşin doğrusu bende oraları sevmedim buildi pek sevmiyorum dediğim gibi maden kazmayı seviyorum her seferinde köye yerleşiyorum :)

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
işte orada köy falan olmucak sen kendi köyünü kuracan başta iş zor 5-6 gün boyunca dayanabilirsen maden kazabilecek düzeye gelebilirsin ama maden kazarken dikkat etde maden üstüne düşmesin sonra ölürsün :D

06ozcn

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Zoru seviyorum dedimde bu kadarda değil .Zor dedğim oyun bi türlü bitmeyen mesala 1 boss yerine 10 20 boss 20 yaratık yerine 100ü geçen yaratık 7 maden yerine 50 üstü maden yeni yepneyi itemler dolu dolu savaş gemileri kaleler 3 evren değilde ( evrenden kastım world , nether , end ) 7 evren , moblar zor olsun birşeyi yapmak için ezberlemek gerekmesin ( yani makinalarda herşeyi ezberlemek lazım hemde hatırladığma göre bir şey vardı = Turtles çok karmaşık herşeyini ezberlicez sevmiyom böle ezberlemeleri ) Direk nei' den bakılan itemler olsun ya anlayın işte beyler = keşif , maden , itemler bide 1 haftada bitirilmeyen bi oyun !

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
işte terrafirmacraft çok zor :D maden üstüne düşebiliyo blocklar düşebiliyo canavarların 1000 canı var başta düzgün yememk yiyince canın azalıyo canın çok yavaş doluyo anlatıyımmı daha sana zorluğunu ama orespawn modu var çok zorlar seni çok boos ekliyo oyuna oyuna girdiğin an bossla karşılaşman mümkün

06ozcn

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Dediğim gibi zorda abartı olmasın be kardeşim .[DOUBLEPOST=1422808403,1422808368][/DOUBLEPOST]Bi mod paketi kendim yapıyım dedim bugdan oynuyamadım

06ozcn

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
[DOUBLEPOST=1422808944,1422808905][/DOUBLEPOST]Skype veriyim kardeşim ordan mesajlaşırız burdan konuşmak az zor skype = ozcn67[DOUBLEPOST=1423058215][/DOUBLEPOST]Ee arkdaşlar fikri olan yokmu .

Son düzenleme: