ÇörekOğlan
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
lütfen yardım edin
Ya bunu niye benden önce yazıyosunBence Shaderli Hexxit Oyna Sorunun Kalmasin ;D
Discovery Cihazımdan Gönderdim Lo!
Bazılarında kasıyor hatta bende daha fazla kasıyor bazenleri oyun kapanıp crashe geliyor o yüzden tam ekran yapamıyorum[DOUBLEPOST=1396266724,1396266632][/DOUBLEPOST]Hexxit macera mod paketidir yani bunda istediğiniz boyutlara gidebilirsiniz değişik yaratıklarla savaşabilirsinizShader çoğu kişide kastırıyor ve tek bir mod ama hexxit mod dolu ve kasmıyor , hexxit öneririm
Sonra Oyun kapansın sende sinirlen hexxiti kapatıp sil bence mantıksız en iyisi normal minecraft'A shader yükle hexxit ise technic'de kalsın ayrı ayrı oynaBence Shaderli Hexxit Oyna Sorunun Kalmasin ;D
Niye Ki? Hexxit + SEUS Ultra Oynayan İnsanlar Tanıyorum....Bazılarında kasıyor hatta bende daha fazla kasıyor bazenleri oyun kapanıp crashe geliyor o yüzden tam ekran yapamıyorum[DOUBLEPOST=1396266724,1396266632][/DOUBLEPOST]Hexxit macera mod paketidir yani bunda istediğiniz boyutlara gidebilirsiniz değişik yaratıklarla savaşabilirsiniz
Shader mod ise texture pack gibidir gibisi fazla çünkü yapraklar sallanıyo peki bu maceramıdır değildir sadece grafik gerçekçi oluyor[DOUBLEPOST=1396266841][/DOUBLEPOST]
Sonra Oyun kapansın sende sinirlen hexxiti kapatıp sil bence mantıksız en iyisi normal minecraft'A shader yükle hexxit ise technic'de kalsın ayrı ayrı oyna![]()
İndirmeye üşenen kişiler var pnpNiye Ki? Hexxit + SEUS Ultra Oynayan İnsanlar Tanıyorum....
SEUS Ultra Ücretsiz (Bende De Yüklüİndirmeye üşenen kişiler var pnp[DOUBLEPOST=1396267377,1396267303][/DOUBLEPOST]Kardeş ama ben hexxiti crack oynuyorum ve duyduğuma göre Ultrası paralıymış ki kesin öyledir ama memnunum video ayarlarına girip ordan grafikler hızlı yapıyorum sonrada oww yeaah
![]()
![]()
hayır ben gökhanımSen şaka mısın kardaş?
Sana demedim ._.hayır ben gökhanım
memnun oldum efenimSana demedim ._.
PC yeterli ise en iyisi. Çalışıyor ama Big Dig sorunlu. Aynı modları düz Minecraft'a kurunca sorun olmuyor ama Technic'ten Big Dig açınca boşluğa kayıyorum blokların içinden.Bence Shaderli Hexxit Oyna Sorunun Kalmasin ;D