Hexxit'te Bad Video Card Drivers

Hydran

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başlıktada bahsettiğim gibi Hexxit yükleyim dedim ama Hexxit'te Bad Video Card Drivers hatası aldım aldığım hatayıda size yazayım bir bakın bir çözümü varsa söyleyin :

Bad video card drivers!
-----------------------

Minecraft was unable to start because it failed to find an accelerated OpenGL mode.
This can usually be fixed by updating the video card drivers.

--- BEGIN ERROR REPORT 7fe0271 --------
Generated 25.05.2014 20:47

-- System Details --
Details:
Minecraft Version: 1.5.2
Operating System: Windows XP (x86) version 5.1
Java Version: 1.7.0_55, Oracle Corporation
Java VM Version: Java HotSpot(TM) Client VM (mixed mode), Oracle Corporation
Memory: 42491384 bytes (40 MB) / 91467776 bytes (87 MB) up to 1037959168 bytes (989 MB)
JVM Flags: 3 total; -XX:HeapDumpPath=MojangTricksIntelDriversForPerformance_javaw.exe_minecraft.exe.heapdump -Xmx1024m -XX:MaxPermSize=128m
AABB Pool Size: 0 (0 bytes; 0 MB) allocated, 0 (0 bytes; 0 MB) used
Suspicious classes: FML and Forge are installed
IntCache: cache: 0, tcache: 0, allocated: 0, tallocated: 0
FML:
LWJGL: 2.9.0
OpenGL: --ERROR-- RuntimeException: No OpenGL context found in the current thread.
Is Modded: Definitely; Client brand changed to 'fml,forge'
Type: Client (map_client.txt)
Texture Pack: Default
Profiler Position: N/A (disabled)
Vec3 Pool Size: --ERROR-- NullPointerException: null[failed to get system properties (java.lang.RuntimeException: No OpenGL context found in the current thread.)]

org.lwjgl.LWJGLException: Pixel format not accelerated
at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method)
at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52)
at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:244)
at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:306)
at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:848)
at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:757)
at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:739)
at net.minecraft.client.Minecraft.func_71384_a(Minecraft.java:398)
at net.minecraft.client.MinecraftAppletImpl.func_71384_a(SourceFile:56)
at net.minecraft.client.Minecraft.run(Minecraft.java:733)
at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
--- END ERROR REPORT f9018f4d ----------

Kong1

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Şunları bi dene bakalım...
1. Ekran kartın ne? Hangi markaysa o markanın sitesinden ekran kartının son güncellemesini ara ve indir.
2. DirectX'in son versiyonunu indir.
3. Eğer bunlar olmassa.. Bende Minecraft yüklü değil yerinin bilemiycem ama.. Oyunun yüklü olduğu yerde biyerlerde error log olması gerek ekstradan onu da bi at.

Hydran

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
1) Ekran kartımın adı : Intel(R) G33/G31 Express Chipset Family ve güncel sürümü sitesindede yok (Uzun bi süre önce böyle bir hatayla karşılaşmıştım sitesinden denemiştim ve yeni sürümü yoktu.).
2) DirectX9 yüklü 11'i yüklemeye çalışmıştım ama yükleyememiştim (Belki yüklüdür ama ben bilmiyorum "dxdiag"dan DirectX 3D sınamaları yaparken DX 7-8-9'u kullanıyor sadece(buradanda 9'un yüklü olduğunu düşünüyorum.).).
3).technic'te ve .minecraft'ta error log diye bir şey yok. Error sadece metin belgelerinin içinde geçiyor(yani F3 ile öyle buldu anca) ve dediğiniz şey hss_err_pid???? (?=sayılar) mi ?

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Bilgisayarınızda directx 11 veya 10 yüklenemez en Son 9 çıktı (XP'ye 11 güncellemesi yapmadılar.)
Ekran kartınız çok eski kalmış olabilir ki driver open GL 2.0 sürümünü içermiyor olabilir

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

M

MUHDE

Ziyaretçi
Açılın duktur geldi.

OpenGL desteklemiyor ekran kartı driver inin güncellemesi win 8 kullanıyorsan normal bir şey bekleyeceksin 3 4 ay driverin güncellemesi gelecek win 7 kullanıyor isen windows xp ye geçtiğin taktirde sorun çözülecektir sebebi ise yeni formatların güncelleştirme şeysi win 7 vede win 8 de tam olarak tamamlanmış deil

K

Klood07

Ziyaretçi
DirectX ve OpenGL yükle (güncelle). Ekran kartını güncelle. Aklıma başka bir şey gelmiyor.

enescrafter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Intel
Açılın duktur geldi.

OpenGL desteklemiyor ekran kartı driver inin güncellemesi win 8 kullanıyorsan normal bir şey bekleyeceksin 3 4 ay driverin güncellemesi gelecek win 7 kullanıyor isen windows xp ye geçtiğin taktirde sorun çözülecektir sebebi ise yeni formatların güncelleştirme şeysi win 7 vede win 8 de tam olarak tamamlanmış deil
Intelin her gpusunda opengl sunması gerek yeni opengl sürümlerini desteklemiyor desek daha doğru olur

Hydran

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim ekran kartım eski olabilir. Bu arada xp kullanıyorum. OpenGL'yi yüklemeyi deneyeceğim. Birde unutmadan bu normal Minecraft değil. Normali açılıyor ama Hexxit açılmıyor.