Hey, Sen! Kulakların Müzik Duymamış Gibi! İçeri Gel!

FiratGO

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İçeriğin %50'sinden fazlası büyük harf içeren mesajlar spam sayılır.
•••••

Hey dostum! Kulakların müzik duymamış gibi!
Kulaklarının müzik duymasınımı istiyorsun?
O zaman aşşağıdaki müziğe tıkla...
Gerisini kulağına bırak!
İyi müzik dinlemeler!
Ayrıca bize destek çıkmak için like atmayı unutma!

•••••

•••••

Dostum aklında bir müzik var ve onu BASS halinde dinlemekmi Istiyorsun?
Hemen videomuzun altına o müziği yaz!
1,2 saat sonra kanalımızda bul!
Yanıyorsun müzik abi!

•••••

•••••

Son düzenleme:

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Kulaklarım müzik duymadı mı?
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Neyse bassları biraz abartmışsınız gibime geldi biraz daha az yapın müziğin önüne geçmesin.

FiratGO

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

Neyse bassları biraz abartmışsınız gibime geldi biraz daha az yapın müziğin önüne geçmesin.
Öncelikle "Kulakların Müzik Duymamış Gibi" derken dikkat çekmek için dedim. Bizim kanalımızın amacı zaten Bass ile müziğin önüne geçmektir. Kusura bakma yapacağım bir şey yok.

Ayrıca şunu söylemeliyim youtube'deki profil fotondaki sincap çok iyi. :) Ciddiyim çok tatlı la :D

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle "Kulakların Müzik Duymamış Gibi" derken dikkat çekmek için dedim. Bizim kanalımızın amacı zaten Bass ile müziğin önüne geçmektir. Kusura bakma yapacağım bir şey yok.

Ayrıca şunu söylemeliyim youtube'deki profil fotondaki sincap çok iyi. :) Ciddiyim çok tatlı la :D
Yok bende öylesine kulaklarım müzik duymadı falan dedim. Ama bass böyle sanki kalitesiz basslar ile hava atan şahin kullanıcıların basslarına benzemiş biraz daha azaltarak daha güzel daha rahat bir müzik oluşturabilirsin. Bu sadece biraz abartı olmuş.

FiratGO

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yok bende öylesine kulaklarım müzik duymadı falan dedim. Ama bass böyle sanki kalitesiz basslar ile hava atan şahin kullanıcıların basslarına benzemiş biraz daha azaltarak daha güzel daha rahat bir müzik oluşturabilirsin. Bu sadece biraz abartı olmuş.
Birşeyler yapmaya çalışırım ama programda en az bass'ı ayarladım böyle oldu. Yani en az bass'da malesef böyle oluyor.

FiratGO

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0