Epıc
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Pluginlede basip yapmak emekmi oluyor ?Emekciysen git biyerde calis emek baka baka 3 5 blok koymayla olmuyor.
Pluginlede basip yapmak emekmi oluyor ?Emekciysen git biyerde calis emek baka baka 3 5 blok koymayla olmuyor.
Yakında Baslicaz Mapler Yapmaya uzuncanaKastettiğim o eğil bu kadar emekçiysen düzgün şeylere uğraş böyle iki üç pixel art yapma düzgün şeyler yap
Ben onu kastetmiyorum basitten şeyler yapıp ben emekçiyim diyenlere kızıyorum. Ben şu ana kadar bin tane konu açmıştım böyle şeyler yapıp paylaşsam.Pluginlede basip yapmak emekmi oluyor ?
Arkadas paylasmak istemiş laf atamazsın :/ Hem sana göre basit olabilir ona görede anormal zor biside olabilir unutma bunları ^^Ben onu kastetmiyorum basitten şeyler yapıp ben emekçiyim diyenlere kızıyorum. Ben şu ana kadar bin tane konu açmıştım böyle şeyler yapıp paylaşsam.
Yani skin yapma proglarmalarındaki kutu sayısına göre blok koymak çok zorArkadas paylasmak istemiş laf atamazsın :/ Hem sana göre basit olabilir ona görede anormal zor biside olabilir unutma bunları ^^