CihaN-
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
Herkese merhaba arkadaşlar sizlere tatil köyü yapmayı planlıyorum. Ama sizler ise tavsiyelerinizi eksik etmeyin
. fotoğraflar sadece bir anlatım ama pek benzemesede de benzetmeye çalıştırcağım bu görev ide tek yapıcağım
Aklımda güzel fikirler var. Bunlar ise;
Birbirinden güzel yatlar , aqua park(su kaydırağı misali) , büyük koşu standı(parkur şeklinde) , devasa gözlem kuleleri (manzarayı seyretmek için) , ve tabi ki de barbekü standı , disko barları , market , devasa kütüphane , ağaç evler , otel ,ve tatil evleri ...
!! YAPIMI UZUN SÜREBİLİR AMA ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM !!
EVLERİ BU ŞEKİLDE PLANLIYORUM
AQUA park (su kaydırağı misali) de bu şekilde olcak yani yapmaya çalışacağım
Parkur koşu standı için bir yer bulamadım ama genelde binaların üstünde atlamaca falan öyle bir şey düşünüyorum ve tavsiye bekliyorum.
GÖZLEM KULELERİNİ IŞIKLANDIRMALI (harika görüntü yansıtır bence) DÜŞÜNDÜM AMA KOLAY VE ZARİF BU OLSA GEREK
- GALATA KULESİ -
BARBEKÜ İÇİ RESİM BULAMADIM AMA ODA İYİ BİR ŞEY OLUCAK EMİNİM.
TAVSİYE BEKLERİM YİNE.
DİSKO BARLARI YİNE AYNI ŞEKİLDE IŞIKLANDIRMALI VE AÇIK DİSKO OLUCAK AL KATINA İSE EĞLENCE MEKANI YAPMAYI DENEYECEĞİM VE OLUCAK
TAVSİYE BEKLERİM.
AĞAC EVLERİ YAPABİLCEĞİM ŞEKİL BU OLSA GEREK HEMDE BİR NEVİ OTEL ODASDI GİBİ DÜŞÜNDÜM.
OTELİ İSE FAZLA ZOR OLMAYACAK AMA İYİ BİR GÖRÜNÜŞE SAHİP ÇIKACAK BİŞİ BUNU BULDUM
TAVSİYE BEKLERİM.
Birbirinden güzel yatlar , aqua park(su kaydırağı misali) , büyük koşu standı(parkur şeklinde) , devasa gözlem kuleleri (manzarayı seyretmek için) , ve tabi ki de barbekü standı , disko barları , market , devasa kütüphane , ağaç evler , otel ,ve tatil evleri ...
!! YAPIMI UZUN SÜREBİLİR AMA ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM !!
EVLERİ BU ŞEKİLDE PLANLIYORUM
AQUA park (su kaydırağı misali) de bu şekilde olcak yani yapmaya çalışacağım
Parkur koşu standı için bir yer bulamadım ama genelde binaların üstünde atlamaca falan öyle bir şey düşünüyorum ve tavsiye bekliyorum.
GÖZLEM KULELERİNİ IŞIKLANDIRMALI (harika görüntü yansıtır bence) DÜŞÜNDÜM AMA KOLAY VE ZARİF BU OLSA GEREK
BARBEKÜ İÇİ RESİM BULAMADIM AMA ODA İYİ BİR ŞEY OLUCAK EMİNİM.
TAVSİYE BEKLERİM YİNE.
DİSKO BARLARI YİNE AYNI ŞEKİLDE IŞIKLANDIRMALI VE AÇIK DİSKO OLUCAK AL KATINA İSE EĞLENCE MEKANI YAPMAYI DENEYECEĞİM VE OLUCAK
AĞAC EVLERİ YAPABİLCEĞİM ŞEKİL BU OLSA GEREK HEMDE BİR NEVİ OTEL ODASDI GİBİ DÜŞÜNDÜM.
OTELİ İSE FAZLA ZOR OLMAYACAK AMA İYİ BİR GÖRÜNÜŞE SAHİP ÇIKACAK BİŞİ BUNU BULDUM