HgSquire Dolandiriciligi Grafik Paketi! Sakın Satın Almayin Emek Hirsizidir.

can258

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Sakın astın almayin ücreti gönderdigim halde bana ürünü iletmedi 10 dakika dedi 30 dakika geçti hala cevap vermiyor
Sakın gerekli hukuki yerlere başvurucagim s... .com'a ileticegim
Kanitlar:

@UnioCraft @Berk @HGSquire

Sonrada bana gelip de ilk ürünü attiktan sonra parayi atmak olmaz diyenleri buraya bekliyorum

Butlu

http://selim.pw
En iyi cevaplar
0
Şu kişiliğe hala inanan ve dolanan var mı ya... Hakkında o kadar konu açıldı, lütfen biraz dikkat edin. Cidden üzülüyorum. :/

Ayrıca bu dolandırıcının forumda aylardır aynı nick ile barınması ve yasaklanmaması da ayrı bir konu.
Oysa ki ben bir build takımına laf atsam veya ufak bir tartışma çıkarsam hemen hesabım kapatılabilir değil mi? *.* Belki bu yazımda yönetimi eleştirdiğim için bile!

can258

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Şu kişiliğe hala inanan ve dolanan var mı ya... Hakkında o kadar konu açıldı, lütfen biraz dikkat edin. Cidden üzülüyorum. :/

Ayrıca bu dolandırıcının forumda aylardır aynı nick ile barınması ve yasaklanmaması da ayrı bir konu.
Oysa ki ben bir build takımına laf atsam veya ufak bir tartışma çıkarsam hemen hesabım kapatılabilir değil mi? *.* Belki bu yazımda yönetimi eleştirdiğim için bile!
Ip adresini aldim sorun değil 35 tl çöpe gitti ama ip adresi elimde
VDS ile uçurucam onu :)

Üstüne konulari hala duruyor forumdaki yetkililerin ilgisizligi sagolsun

AvNitro

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
geçmiş olsun bu hırsız hesabını elbette sorulucak diğer tarafta yada burda farketmez