AtakanRS
osu!
- En iyi cevaplar
- 0
Welcome bro.
Welcome bro.
Hemen demedik işte, test ettik How are your from dedik adam I am German dedi usta nasıl bir Türk kafasıdır bu.Wilkommen bro
-Sanırsam arkadaş @TOİ.'ye texture pack hazırlamakta yardımcı oluyor neden hemen fake deyip üstüne gittiniz anlamadım![]()
Birisi sana memleket nasıl diye sorsa ve bu kişi yabancı birisi olsa sen de neyi tarif etmek istediğini anlarsın ki ingilizceyi Türkçe düşünerek öğrenemezsin de. Saçma ve basit bi deney olmuş buHemen demedik işte, test ettik How are your from dedik adam I ** German dedi usta nasıl bir Türk kafasıdır bu.
oh are you german
Hallo, ich bin uğur ich bin 16 jahre alt ich bin ein schuler. Ich habe eine schvester. Ich woche ein Hochhause mit meine famile
Hadi be :/eleman gitti
geç kaldın
Kendin Türkçe düşündün, İngilizlerde o şey memleket nasıl anlamına gelmiyor işte. Türkçe hece sistemiyle çalışan bir dil olduğu için o Almanca ile onu yanlış okumasınında imkanı yok. Kısacası İngilizler onu memleket nasıl diye algılamıyorBirisi sana memleket nasıl diye sorsa ve bu kişi yabancı birisi olsa sen de neyi tarif etmek istediğini anlarsın ki ingilizceyi Türkçe düşünerek öğrenemezsin de. Saçma ve basit bi deney olmuş bu
Hayır bahsettiğim şey o değildi, from dan falan kelime olarak anlamıştır illa ki diye dedim (bi deKendin Türkçe düşündün, İngilizlerde o şey memleket nasıl anlamına gelmiyor işte. Türkçe hece sistemiyle çalışan bir dil olduğu için o Almanca ile onu yanlış okumasınında imkanı yok. Kısacası İngilizler onu memleket nasıl diye algılamıyor![]()
İngilizce konuşursa az çok anlayan çıkar diye tahmin etmiştirAlman mi bu kisi ? Niye ingilizce konusuyor
ingilizce global bir dil ya hani herkes en azından okulda bir kısmını görüyor ondan ingilizce konuşmuş büyük ihtimalAlman mi bu kisi ? Niye ingilizce konusuyor
Artist mi olduk hata düzeltince.Hayır bahsettiğim şey o değildi, from dan falan kelime olarak anlamıştır illa ki diye dedim (bi debu ne lan artist)
Hayır ''Artist mi olduk hata düzeltince.
Yok espri değil olayı anlamamışım benim hatam, bende diyorum ne yaptım da artist oldum falanHayır '''' şu işareti kullananlar genelde artist oluyor. En küçük espriyi bile kaldıramıyon ne diyim sana