Hiç 1m Lira İçin Kuzeninizin Parmağını Kesermisiniz

RecepLale59

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Hiç 1m Lira İçin Kuzeninizin Parmağını Kesermisiniz?
Şuanda bazı kişiler sen ne yapardın diye soruyor ben açıkçası doğru söyliyim [herkes kesiceğimi sandı] asla kesmem
benim için akrabalık çok önemlidir bir kuzenimi akraba isterse uzaktan akrabam olsun hiç birinin kılına zarar veremem peki ya siz
siz zarar verirmiydiniz ?

Mcdikmen

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Para nedir ki ? Kabirde geçmez, ahirette geçmez. Bana göre para dünya malıdır. İnancın nedir bilmem ama ben kendi inancıma göre yorum yapmak istedim.

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kuzenimin bana tutumuna bağlı bir durumdur. Hayatım boyunca bana kötü davranıp aşağıladıysa para olmadan bile yaparım.

Poyro

Super Smash Brothers for Nintendo Switch
En iyi cevaplar
0
Eminim mezarda o parmağı istemez...

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Kesmek ne demek ağzıma alıp çiğnerim, oğlum 1 milyon lira diyorsunuz lan. Yukarıda ki yok akrabam yok para nedir falan olayları bana çok saçma geliyor. 1 milyon lira istersen o çok önemsediğin akrabanın parmağını diktirebilirsin. Geri kalanını da çatur çutur yersin. (hehehe hatunlar)

Cardinal41

Ahanda Peynir
Emekli
En iyi cevaplar
3
1 Milyon lira gayet iyi bir miktar ve bunun için kuzenimin parmağını keserim tabi. EternalZone'in dediği "parmağını diktiririm" den ziyade yeni kol taktırırım kuzenime ve kesilen parmak hariç diğer kısımlar da ona hediyem olur. :cici:

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kesmek ne demek ağzıma alıp çiğnerim, oğlum 1 milyon lira diyorsunuz lan. Yukarıda ki yok akrabam yok para nedir falan olayları bana çok saçma geliyor. 1 milyon lira istersen o çok önemsediğin akrabanın parmağını diktirebilirsin. Geri kalanını da çatur çutur yersin. (hehehe hatunlar)
Ya aynı fikir benim de aklıma geldiydi :D
Bu tarz bi konuyu 3. - 4. sınıfta öğretmenimiz anlatmıştı. " Sizin tırnağınız dahi paha biçilemez değerde" demişti adam. Unutmam...

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Tabi ki parmagin vucut butunlugunu bozacak sekilde kesileceği belirtilmemiş bicakla bi çizik acar 250k da para veriririm oh mis gibi

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TheGodFather

Emekli
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Şimdi soru şurda. Neden kuzeninin parmağını kestiğinde 1 milyon lira veriliyor? Hatta neden para veriliyor?