Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
türklerin minecrafti savaşmak için oynamasını hiç anlamiyorum minecraft savaş oyunu değil yaratıcılık oyunudur türklerin şu faction/pvp tarzı serverlerde oynadıkları oyun minecraft değildir
of ya tam sv buldum super herseyim ful set evimi yaptim 50x50 ev aldim ev yaptim sv gitti türkiyede bulunmaz düzgün sv oyundan soğdun bu 5-6. oluyor offffff
bu arada bilmiyorum laptobumu kirmasam sv kurucaktim ama kirdim suan abimin laptobundayim oyunla alakali bisi indirtmio sadece oyunu zor indirdim of 1 haftaya yenisini aldiririm yapinca sölerim
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.