hiçbir yardımıma koşulmuyor. Sebep?

LoaderSensei

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
5 konu falan açtım. Biri bile fayda etmedi
İsyan etmiyorum ancak bu bana özel bir durum mu? Herkes sıkıntısını çözüyor, ne güzel forumu forum olarak kullanıyor
Bende neden geçerli değil?

LoaderSensei

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum, Allah aşkına plotworld arsa dünyası olarak oluşturulmuyor sorununa kimse mi cevap veremez?

Thraud

Bazen ölmek de umuttur.
En iyi cevaplar
0
Hocam forumda aktif olan üyeler birazcık yeni üyeler ile ilgileniyor. Ya da sol tarafta bulunan son konular ve son mesajlar sekmesinden denk geliyor. Seninkisi oraya düşmemiştir o vakit cevap verilmemiştir. Şahsen ben o sekmeden bakıyorum.

xdzaa21

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Dostum, Allah aşkına plotworld arsa dünyası olarak oluşturulmuyor sorununa kimse mi cevap veremez?
Dostum, ben bilgim olan şeylere cevap vermeye çalışıyorum ama pluginlerle aram hiç iyi değildir. Bilgili biri görünce cevap verir belki, sabırlı olmak gerek :)

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Forumun %50'si Skript bölümünde. %40'ı Konu dışı bölümünde. %5'i Minecraft mimarı desek geri kalan %5'inin de konunu görebileceğini sanmıyorum. Biraz şans işi bunlar. Benim ilk açtığım konuya hiç cevap gelmemişti.

İstatistikler kesin değildir ve ölçülmemiştir.

Thraud

Bazen ölmek de umuttur.
En iyi cevaplar
0
Tabii öyle,arkadaşın dediği gibi tamamen şans'a bağlı. Ben son konular ve son mesajlar bölümünde ne görürsem cevaplamaya çalışıyorum.O sırada siz konu açtığınızda başkaları da konu açmıştır onlar düşmüştür onları görmüşüzdür.

OrnitorenkAdam

Hıyar isteyen köpekbalığı
En iyi cevaplar
0
Aynı sorun bende de var maalesef.
hiçbir şekilde iplenmiyorum .-.
Takma kafana geç :(