Hikaye Devam Ettirmece 2 [Bitti, Hikaye Çıktı]

VMicro

┴┬┴┤( ͡° ͜ʖ├┬┴┬
En iyi cevaplar
0
Sonra öldürdüğüm uzaylıların arkadaşları geldi ve saçlarımdan tutup yerlerde sürükleyerek beni bir odaya götürdüler.

Bolonezella

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sonra arkadaşım beni uyandırıp "imçiçi uyur mu len !?!?!" dedi. Sonra bir tokat ile uyandım Anakin suratıma vuruyordu !

Bolonezella

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bana 35'lik viski uzattı. "gel içeq len rahatlarız" dedi bana oybirinci önüncü filan diyordu, anladım ki anakin aslında birinci nesil imçiçiymiş.

R

RealyRevenGe

Ziyaretçi
Sonra kalktım meğer bayılmışım,Annemde bağırdı ekmek al Lenny.
(Çok zekiyim rüya demedim :D)

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Evrenin bir başka köşesinde, hayatımı etkileyecek olaylar yaşanıyordu. Anakin, Obi Wan ile eski günlerdeki gibi anlaşıyordu, amaçları ortak yaşadığı bu galaksinin yok olmasının önüne geçmekti, sonra tekrar savaşabileceklerdi, iki galaksinin çarpışma esnasında her çarpışamda olduğu gibi bir karadelik türemişti hayır bekleyin bu bir karadelik değil, daha da kötüsü bir Magnetar !

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Ama tüm bunlardan önce yapmam gereken daha önemli bir şey var. Tuvalete gitmeliyim, çok sıkıştım.

Cullen

alt veit eg Odin
Emekli
En iyi cevaplar
18
Tuvalete gittiğimde telefonumu da yanıma aldım. Game of Thronesin 3 sezonunu bitirdim içerde. Dışarı çıktığımda ailem evden taşınmıştı.

CharacterKill

I love you 3000.
En iyi cevaplar
0
Ben de odama gidip bilgisayardan yeni bir oyun olan GLITCH'i indirdim İndirdiğim gibi bilgisayarım

R

RealyRevenGe

Ziyaretçi
Çöktü Bende RevengePro'nun bana dediğini hatırladım.