Hikaye Devam Ettirmece!

Flarrow

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Alp uyumaya başlarken yine o kızı gördü. Kız ona bir rüyada olduklarını ve rüyadan uzun bir süre çıkamayacaklarını söyledi. Beyler lütfen sevgili muhabbeti yapmayın güzelece devam edelim öldürmek yasak çünkü Alp benim :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Crosbyy

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Alp uyumaya başlarken yine o kızı gördü. Kız ona bir rüyada olduklarını ve rüyadan uzun bir süre çıkamayacaklarını söyledi. Beyler lütfen sevgili muhabbeti yapmayın güzelece devam edelim öldürmek yasak çünkü Alp benim :D

Beyin Kanaması Oldu Dicektim . :D[DOUBLEPOST=1409079510,1409079477][/DOUBLEPOST]Neyse Devam Rüyasında Alp Büyümüstü

Crosbyy

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sonra Suikastçiler Geldi Alp Bi Silah Gördü Onu Aldı Ve Pusuya Yattı (Suikastçiler Alpi Arıyor )

Flarrow

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sonra Suikastçiler Geldi Alp Bi Silah Gördü Onu Aldı Ve Pusuya Yattı (Suikastçiler Alpi Arıyor )
Ya niye bu kadar heyecanlı yapıyorsunuz? Adam akıllı yorum yapanlarla özel mesajdan yapıcam hikayeyi. Bilgisayara geçtiğimde konunun arşive alınmasını isteyeceğim

Crosbyy

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Heyecanlı Yap Diyon Öle Yaptım Arşive Alınsın Diyon #lanesıkıcıdüğün
Edit : Eğlenceliyi Heyecanlı Diye Okumuş Olabilirm :D

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

Alp korkmuştu. Sanki gerçek dünyayla bir bağlantısı var gibiydi, ve kıza korkuyla şöyle sordu: "Yani artık sonsuza kadar bitkisel hayatta mı kalacağım? Hiç uyanamayacak mıyım?"

Flarrow

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Alp korkmuştu. Sanki gerçek dünyayla bir bağlantısı var gibiydi, ve kıza korkuyla şöyle sordu: "Yani artık sonsuza kadar bitkisel hayatta mı kalacağım? Hiç uyanamayacak mıyım?"
Bende bilmiyorum dedi kız. Ve şunu söyledi beni biri bu rüyaya kasıtlı olarak soktu. Ve uyutmadan önce sadece oradan asla çıkamayacaksın ve ordaki tek arkadaşın A... Derken birden uykuya daldım. Senin adın nedir acaba? Diye tekrar sorar kız alpe bu soruyu.

Ginsan

Marangoz
En iyi cevaplar
0
sonra tatlı oğlan(tatlı kız varsa tatlı oğlan da vardır) geldi o da onlar gibi zorla getirilmişti.

Ginsan

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Orada sadece kızla Alp olucak :D Hani adam kızı rüyaya sokarken demiş ya ordaki tek arkadaşın A... diye :D
tatlı oğlan onların dostu değil ileri ki zamanlar da kötü şeyler yapacak
neyse hikayenin devam kısmı söyle...
Tatlı oğlan ''Merhaba benim adım arda'' dedi bu sözü duyan tatlı kız yaşlı adamın sözlerini hatırladı ve kendi kendine sesiz bir şekilde ''ak sakallı yaşlı adam tek bir dostum olacağını söylemişti yani bunlardan bir tanesi kötü biri olmalı. keşke ak sakallı olan yaşlı adamın diyeceği ismin tamamını duyabilseydim''diye düşündü