Hikaye devam ettirmece

MysteriousTR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Dişlerimin yardımıyla ipi çözdüm kapının önünde bekleyen 2 korumayıda dövüş yeteneklerimle yere serip beni kaçıran kişiyi öldürüp kaçarken polise yakalandım davaya çıkarılınca beni kaçırdıklarına inandıramadığım için ömür boyu hapse mahkum edildim ve 2 kişilik hücreye düştüm hücre arkadaşım 30 kişiyi öldüren bir seri katildi.

Darkkandadr

❌⚖❌ Everybody knows the good guys lost...
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Ama hücre arkadaşım anlamadığım bir şekilde bana iyi davranıyordu,beni koruyordu.

_Enes

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Hücre arkadaşım tuvalette gittiğimde peşimden gelmişti ve arkamdan tam bıçaklarken küçük bir elektrik hissiyle uyandım. Ne olduğunu daha anlayamamıştım etrafımda bir sürü bilim insanı ve makineler vardı.
Yavaş yavaş kendime geldiğimde bir deneyde olduğumu hatırladım deneyin adı 1 dakikada 1 hayattı.

VMicro

┴┬┴┤( ͡° ͜ʖ├┬┴┬
En iyi cevaplar
0
birden duvardaki televizyon çalıştı ve testere çıktı.

VMicro

┴┬┴┤( ͡° ͜ʖ├┬┴┬
En iyi cevaplar
0
fakat testerenin fazla parası olmadığı için plastik zincir almıştı hemen parçalayıp kurtuldum ve diğer odaya geçtim

Darkkandadr

Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Orada bir ışın kılıcı buldum bununla duvarı deldim ve dışarı çıktım.

Cullen

alt veit eg Odin
Emekli
En iyi cevaplar
18
Deneyden önce hafızam silindiği için gerçek dünyayı unutmuştum. Burası başka bir boyut gibiydi. Mavi yaprakları olan ormana koştum. Karşıma pembe bir kaplan çıktı!

VMicro

┴┬┴┤( ͡° ͜ʖ├┬┴┬
En iyi cevaplar
0
uzun zamandır aç olduğum için kaplanı vahşice öldürüp etini yedim

Darkkandadr

Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Sonra birde ne göreyim,bütün vücudum pembe olmuş !

Cullen

alt veit eg Odin
Emekli
En iyi cevaplar
18
Aman Tanrım didim! Ama hoşuma da gitmişti. Madem yediğimiz şeyin rengini alıyoruz neden şu mavi yapraklardan yemiyorum dedim.

R

RealyRevenGe

Ziyaretçi
uyumaya çalıştım ama uyuyamadım o sırada "Ne saçma hayatım var ya" Diye düşünürken annem bağırdı.

ruzovolta

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Yanına gittim, oğlum dedi, ForumGamer'ı açık bıraktın! Pembe adamın hikayesi diye değuşik bir hikaye var dedi, çıkış yaptım ve bilgisayarı kapattım, yattım. Forum oyunları gerçekten hoştu, bir hikaye nelere kadir!
SON

Hikaye Devam Ettirmece, Tekrar!
Hikaye Devam Ettirmece Plus

Son düzenleme: