|HİKAYE|-GENÇ SAVAŞÇI-

• Konuyu başlatan Creeper452
  • Başlangıç tarihi
C

Creeper452

Ziyaretçi
1. SEZON 1. BÖLÜM:BAŞLANGIÇ
(Karakter:Arkandas)
Neden burada olduğunu bilmiyordu.Etrafı mızraklılarla çevriliydi,Elinde demir baltayla kendisine yaklaşanları öldürüyordu .Artık dayanamayacağını anladı ve kaçmaya başladı.Kaçarken uzaklarda bir ışık gördü.Oraya doğru koşmaya başladı.Tam o sırada sendeleyip düştü.Bir mızraklı tam yanında patlıyordu ki mızraklı kafasına bir ok yedi ve Arkandas'ın yanına düştü.Uzaklardan bir ses işitti:

-Hadi,çabuk olun ! Onu kurtaralım !

Onların kim olduğunu bilmiyordu,ama yardıma geldikleri kesindi.Ayağa kalktı ve yerdeki baltasını alıp tekrar saldırdı.O sırada diğerleri de yetişti.Kalanlarını da hallettikten sonra Arkandas'ı evlerine davet ettiler.O sırada biri sordu:

-Adın nedir yabancı ?
-Arkandas.
-Ben de Sardas.Bunlar da Valis,Ardas,Boyan ve Noyak.
-Beni kurtardığınız için teşekkür ederim.
-Önemli değil.Hadi yemeğe geçelim.
Yemek sırasında Sardas sorar:
-Anlat bize hangi rüzgar attı seni buralara ?
-Şehrimizi istila ettiler.Her yer harap oldu.Ben de kaleyi tahliye için gelen son gemiyle ayrıldım.Yolda gemimiz birçok fırtınalara yakalandı.Gemi çok hasar aldı.Geldiğimiz ilk limanda indik.Oranın yöneticisinden yardım istedik.Onlara durumumuzu anlattık.Fakat yönetici yardım etmeyi reddetti.Biz de iş bulup çalışmaya başladık.Paralarımızı birleştirerek bir ev satın aldık.Sonradan duydum ki bu şehir Oratlılara aitmiş.(Arkandas Taraslı Oratlılar onların düşmanı.)Ve bir arkadaşım gelip yöneticinin bizim Taraslı olduğumuzu öğrendiğini söyledi.Ben de eşyalarımı toplayıp şehirden ayrılmaya karar verdim.Tam evden ayrılacakken mızraklıların dışarıda evimizin etrafını sardığını gördüm.Evin arka bahçesine baktım.Orada da mızraklılar vardı.Bıçağımı çekip arka bahçedekileri gizlice öldürdüm.Arkadaşlarımla beraber kılık değiştirerek şehirden kaçtık.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Dogrusu, girisi hic hosuma gitmedi.Fakat enek verilmis bir sey.Hikayeyi begendim.

Samsung Galaxy Note II cihazımdan gönderildi.Yazim hatası olduysa affola.