[Hikaye]Ölümden Sonra - Bölüm 1/ Ölümden Önce

Adragos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
= Ölümden Sonra - Bölüm 1/ Ölümden Önce =

Logan Brooks odasında telefon sesi ile uyandı, daha doğrusu uyanmaya çalıştı. Telefon çalmakta ısrarlıydı.
Bunun üstüne Logan herhangi bir şeyi hatırlamış gibi ani bir şekilde kalktı ve telefona yetişmeye çalıştı.
Telefonu Mike açtı. -Hey dostum, beni özledin mi ha? O koca vücudunu kaldır ve yola koyul haydi.. dedi.
Logan -Saat daha kaç dostum.. diyerek gözlerini kamaştırdı.
Mike bağırarak -Uçağı kaçıracaksın çabuk hazırlan! dedi ve telefonu kapattı.
Logan bir anda kendine geldi ve hızlı bir şekilde kahvaltısını hazırlmaya başladı.
Logan'ın yaptığı yüksek hışırtıları duyan Thomas uyandı ve odasından çıktı.
-Logan, bu gürültüde ne? dedi. Logan cevap vermeyerek kahvaltısını yapmaya devam etti.
-Sana diyorum Logan, cevap versene! dedi Thomas.
Logan bir anda durdu. -Los Angeles'a gidiyorum, Mike'ın konseri varmış.. Sende gelmek ister misin Thomas?
Bu cümlenin sonrasında Thomas utanarak -Konser mi? Ben orada ne yapacağım. Sen git benim yapacak işlerim vardı zaten.. der.
Logan -Hadi ama Thomas seni burada tek başına bırakmak istemiyorum, dışarı çıkmak istemiyorsan otelde konaklayabilirsin.
Thomas -Teşekkür ederim ama ben uçaklardan korkarım zaten gelmeme gerek yok Logan. diyerek odasına gider ve kapıyı kapatır.

---

O sırada Mike havaalanında Logan'ı beklerken menajeri ile görüşme yapıyordu. -Bu konser mükemmel olacak adamım, bunu göreceksin!
Mike bu konser için çok hevesliydi.
Los Angeles'te yapacağı konser Mike'ın ilk konseridir ve bu durum için Mike bir yandan heyecanlı, bir yandan ise çekingendir.
-İçeceğiz ve eğleneceğiz! Sabaha kadar Los Angeles'i coşturacağım dostum bak gör..
-Dikkatinize, Los Angeles uçağı 5 dakika içerisinde kalkacaktır. Uçacak olanların bir an önce koltuğuna oturması rica edilir.
Duyurunun üzerine Mike, Logan'ı hızlı ve telaşlı bir şekilde aradı.
Telefonu açan Logan -Efendim Mike? Bir rahat bırakta hızlı bir şekilde geleyim! Taksideyim yetiştim sayılır.
Mike -Uçak 5 dakika içerisinde kalkacak hadi dostum, uçağı kaçırırsan Los Angeles sensiz çekilmez. Logan -Merak etme oraya bensiz gitmeyeceksin.. dedi ve telefonu kapattı.

---

Thomas evde yalnızdı ve içinde kötü hisler vardır. Telaşlı ve alıngan Thomas bilgisayarını açtı ve Los Angeles'ı araştırdı.
İnternette Los Angeles hakkında normal düzeyde bilgiler dışında farklı hiçbir şey yazmıyordu.
Thomas, kuzeni Logan'a çok değer verir ve onun başına hiç ama hiçbir şey gelmesini istemezdi.
Logan için en iyisi neyse Thomas'ta onu isterdi.
Tam bu sırada Thomas'ın telefonu çalıyordu. Evet, bu Thomas'ın hoşlandığı kız Katara Ross'tu!
Thomas hızlıca telefonu açtı -E-evet?
-Thomas, bilim dersi için bana yardım edecektin unuttun mu?
Hızlıca kızaran Thomas -Ü-üzgünüm Ross. Logan Los Angeles'a gidiyor ve onun için biraz endişelenmiştim.
-Mary'nin bundan haberi var mı peki?
-Evet, Mary ile birlikte gideceklerini duydum.
-Mary bana söylemedi ama. Gelmeyeceğimi biliyordu sanırım..
Bu muhabbet sonrası kahkaha attılar ve sonradan
-Oraya geliyorum Thomas, hemen bana şu ders hakkında bilgi ver yarın sınavım var sende biliyorsun.
-Şimdi mi? Bizim eve mi?
Utanmış olan Thomas son bir şey daha ekledi -Çabuk ol Ross.. ve konuşmayı kapattı.

---

Uçağın kalkmasına 2 dakika kalmıştı. Uçağa binen Mike, Logan için endişelendi.
-Lütfen kemerlerinizi bağlayın..
-Hanımefendi bir arkadaşım ve yanında kız arkadaşı gelecekti..
-Uçağın kalkmasına 2 dakika kaldı, üzgünüm ama yetişemezlerse uçak kalkacaktır.
O sırada Logan kız arkadaşını elinden tutmuş bir şekilde uçağa bindi.
-Hey Mike, bensiz gitmeyi düşünmüyordun değil mi?
-Hahahaha adamım hiç gelmeyeceksin sanmıştım.
-Evet evet Mike şu az yana kayda bizde oturalım.
Mike yana kaydı ve -Tabii dostum, gelin oturun.
Logan'ın kız arkadaşı oradan seslendi -İlk konserin için heyecanlı mısın Mike?
-Heyecanlı mı? Yakıp yıkacağım orayı Mary!
Logan konuşmanın içerisine atladı -Hey Mike, Los Angeles'in kızlarını unutmayalım.. Bunun için bize boş bir oda daha gerekecek.
Mary, Logan'a hafifçe tokat attı ve -Heey, beni hemen unuttun mu Logan.
-Hayır, seni unutabilir miyim? Temin ederim hepsinden daha iyisindir.
Bütün arkadaşlar Logan'ın bu sözü üzerine kahkaha attı.
-Uçağımız kalkmıştır, kemerlerinizi lüfen çıkartmayın.
Evet, sonunda uçak kalktı! 3 Arkadaş Los Angeles'e doğru yola koyuldu.

---

Kapı zili çaldı. Telaşlı bir şekilde kapı deliğinden bakmakta olan Thomas, Katara'yı gördü.
Kapının kilidini açmaya çalışıyorken Thomas -Bir dakika bekleteceğim Katara, kilidi açıyorum.
-Geleceğimi biliyordun zaten Thomas, neden heryeri kilitledin?
-Sadece güvenlik için Ross..
Kilidi en sonunda açmayı başaran Thomas, Katara'yı içeri davet etti
-Ah işte başardım, içeri gelsene..
-Hiç açamayacaksın sanmıştım. Der Katara ve gülmeye ikiside gülmeye başlar.
Thomas, Katara'ya ders çalıştıracağı yeri gösterdi ve oraya oturdular. Bütün bilim kitaplarını getiren Thomas hiç gecikmeden anlatıma geçti.
Bu arada söylemeyi unuttum galiba. Thomas, Katara'ya feci aşıktır ama Katara Thomas'ı arkadaşı olarak görmektedir.
Ne kadar kötü bir durum değil mi?
Thomas biraz ders anlattı ve ardından -Yiyecek bir şeyler de ister misin Ross?
-Aslında tokta sayılmam Thomas. Küçük bir şeyler getirebilirsen güzel olur.
Thomas, Katara'nın bu sözü üzerine hemen ayağa kalktı ve mutfaktan yiyecek bir şeyler getirmeye gitti.
Aradan bir süre geçtikten sonra Thomas geldi, elinde bir kaç atıştırmalık abur cubur vardı. -İşte Katara, istediğin kadar yiyebilirsin.
-Teşekkür ederim Thomas..

---

Yarım saat ardından Logan ve arkadaşları Los Angeles'a yaklaşmışlardı. Mike -Dışarı bakın, görebiliyor musunuz? Ne kadar da güzel!
Logan -Burayı havaya uçurmaya hazır mısın dostum?
-Havaya uçurmak ne kelime Logan!
Aynı zamanda Mary, Logan'ın omuzuna yatmış ve uyuya kalmıştı.
Logan, Mary'i uyandırdı ve -Hadi canım kalk artık, neredeyse geldik. dedi.
Hafif uykulu bir şekilde uyanan Mary -Seni seviyorum Logan.
-Bende seni seviyorum Mary..
Romantik çiftlerin arasına giren Mike -Ne kadarda iğrençsiniz dostum.
Logan -Sen hiç birbirini seven çift görmedin mi Mike?
Mary -İğrenç olan sensin Mike!
Mike - Hey, bu aşırı korunmacıl tavrınızı kendinize saklayın. Çok iticisiniz.
Logan -Hahaha seni lanet adam..
Bir anda uçak inişe geçti. Fazlasıyla heyecanlı olan Mike -İniyoruz Logan, görüyor musun iniyoruz işte!
Logan -Sakin olsana Mike, bu heyecan ile kalp krizi geçireceksin.
Mary -Bu şekilde ondan kurtulmuş oluruz değil mi Logan?
Mary'nin bu tavrına gülen Logan -Bu heriften kurtulmak o kadarda kolay değil canım.
Mike gülerek -Beni nasılda iyi biliyorsunuz.. dedi.
-Los Angeles'e hoşgeldiniz, kemerlerinizi çıkartıp uçaktan ayrılabilirsiniz..
Bavullarını almaya giden 3 arkadaş önüne çıkan manzaranın hayranlığı içerisinde bavullarını aramaya koyuldılar.

---

1 Saat sonra Thomas, Katara'ya ders çalıştırdı ve ardından da oturmuş yan yana farklı kitapları okuyorlardı.
Thomas, Katara'nın kitap okurken ki haline hayran kaldı ve arada bir gözünü onun üstüne doğru çeviriyordu.
Katara kitaba daldı ve içinde ki hikayede sürüklenip gidiyordu.
Katara kitabı indirdi ve ona bakmakta olan Thomas'a sordu -Sence de uzay bu kadar büyük mü?
-Hayal edemeyeceğin kadar büyük.
-Peki nasıl oluyorda oraya ulaşamıyoruz Thomas?
-Ulaşacağız, bir gün oraya da ulaşacağız.
-Her zaman uzaya çıkmak istemişimdir.
-Sahiden öyle mi Katara? Bende hep bunu istemişimdir. Ne kadar güzel olabileceğini bir düşünsene.
birbirleriyle çok iyi anlaşan arkadaşlar sohbetlerine devam etiler..
Onlar konuşurken zaman o kadar çabuk geçiyordu ki her ikisininde bundan haberi yoktu.

---

Gidecekleri otele varan 3'lü grup içinden Mike'ı gören insanlar büyük çığlıkla -Aman tanrım, o mike! İşte burada, işte burada.
Gibi cümlelerle bağırıp duruyorlardı. Mike'a yardım etmeye gelen korumalar 3 arkadaşı otel odasına kadar eşlik ettiler.
Odaya girdikten sonra Logan bavulların hepsini yere attı ve yatağa yattı.
Logan -Yataklar rahatmış.
Mike -Bu yataklarda iyi gider değil mi dostum?
Logan -Nasıl olduğuna bağlı Mike.
O sırada Mary -Sizi pislik herifler.
Logan -Yapma, sende bunu istiyorsun biliyorum.
-Neyi istiyorum?
Bir anda Logan, Mary'i kollarından tuttu ve öpmeye başladı.
Mike -Hahaha. Ben gidiyorum buradan.
Mary'i öpmeyi bırakan Logan -Nereye gidiyorsun Mike? dedi alaycı bir şekilde.
Mike -Ben aşağıda kafedeyim.
Mary -Kendine iy..
Logan, Mary konuşmasını bitiremeden Mary'i öpmeye devam etti.
Gülerek odadan çıkan Mike kapıyı kapattı ve kafeye indi.

---

Gece bastırmıştı. Saat akşam 21:00'ı bulmuştu. Katara -Ben artık kalkayım Thomas, ailem merak edecek.
-Biraz daha kalamaz mısın?
-Artık gitmeliyim.
Üzülerek Thomas -Tamam Ross, görüşürüz..
-Ders için teşekkür ederim Thomas, çok güzel öğretiyorsun.
Katara, Thomas'ı tek bir sözüyle hemen mutlu etmeyi başarmıştı. Katara evden gittikten sonra Thomas bilgisayarının başına geçti.
Oda neydi? İnternette patlama yapan büyük bir haber görmüştü. Haber Los Angeles'ta olan bir kaza ile ilgiliydi..

---

Bu sırada Logan ve Mary oda da ilk saatlerini mutlu bir şekilde geçirdikten sonra Mike'ın başlayacak konseri için aşağı kata inmişlerdi.
Bir kaç dakika sonra otel dışında kumsal partisinde Mike sahneye çıkmıştı. Seyirciler hayran bir şekilde Mike için çığlıklar atmaktaydı
Ve beklenen an geldi. Mike'ın Los Angeles için yaptığı o büyük konseri!

---

Thomas Los Angeles hakkında ki büyük haberi okumayı bitirmiştir. Haber hakkında videolar yayınlanmış ama Thomas elleri, kolları titriyerek ve suratı solmuş bir şekilde sayfayı direk kapatır.
En hızlı şekilde Logan'ı aramaya çalışan Thomas, Logan'a ulaşamaz. Çünkü Logan telefonunu odasında unutmuştur..

---

Partide alkolü fazla kaçıran Logan ve Mary birbirleri ile dans etmekteydi.
Aniden partinin görünemeyen uzak kısmından büyük çığlıklar geldi. Logan ve Mary o kadar sarhoştu ki çığlıkları duymakta bile zorlandılar.
Logan'ın yanına koşarak gelen bir güvenlik -Kaçın, gidin hemen buradan! diye bağırdı.
Bir anda Mike'ın kesilen şarkısı ile Logan ve Mary dans etmeyi kestiler.
Hızlıca güvenliğin sırtına birisi atladı ve boğazını ısırarak parçalamaya başladı.
Olayın şokunda olan Logan ve Mary afalladı ve yere yıkıldılar. Mike, Logan ve kız arkadaşını aramak için bağırmaya başladı.
Tam bu sırada Mike'ın üzerine koşan birisi vardı.
-Bana bak lanet olası burada neler oluyor!? şeklinde bağıran Mike'ın üzerine bir anda atlayan adam, gözü dönmüş bir şekilde Mike'ı yemek için uğraşma idi. Mike yerden bulduğu bir taşı aldu ve bu adamın kafasında parçaladı.
Adamı öldürdüğünü sanan Mike korkulu ve endişeli bir şekilde Logan ve Mary'nin yanına koştu.
İki çifti kollarından tuttu ve hemen otel odalarına götürmeye çalışıtı Mike.
Zar zor otel odasına girmeyi başaran arkadaşlar oda kapısını kilitler.
Mike -Burada kötü şeyler oluyor çocuklar. Şimdilik oda da kalın. Örgüt saldırısı var sanırım. Yarına her şey düzelir..
Hızlıca yatağa atlayıp uyumaya başlarlar..

[Hikaye] Ölümden Sonra - Karakter Tasarımları ve İstatistikleri :
https://forum.gamer.com.tr/konu/hik...arakter-tasarimlari-ve-istatistikleri.316238/

[Hikaye] Ölümden Sonra - Bölüm 2/ Ölümden Sonra (Bir Sonra ki Bölüm) :

https://forum.gamer.com.tr/konu/hikaye-oeluemden-sonra-boeluem-2-oeluemden-sonra.322117/

Son düzenleme:

pandabayan

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
okumadım ama her halde uzun olduğu için güzel bu arada uzun demişken bambu aklıma geldi uzun uzun