Hikaye oluştur [Hayal gücünü kullan!]

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar bu forum oyununda olabildiğince sınırları zorlayan ve beyin yakan hikayeler yazmanızı istiyorum.

İlk ben!

Bir gün bir adam yolda yürürken birden önüne bir meteor düşer. Adam "Hey dostum şu lanet olası meteorda neyin nesi adamım!" der. Birden meteorun içinden bir metal şarkı çalan ibo çıkar ve havada 3 parande atarak adama tekme atmaya çalışarak yumruklar. Adam derki "Sonunu düşünen kahraman olamaz!". Birden saatte 326 km ile Kamil, adamın üstüne düşerek yumruk atamaz. Ama adam ezilmiştir. Bunu gören ibo bir oh çekerek uzaylı çetesini dünyaya ışınlar ve hepsi birden okulu yok etmeye çalışır. Kamil onları tam 6 ön takla atıp durduracakken çocuklar " Lütfen onları durdurma süper havalı, nazik ve alçak gönüllü, hiper güçlü kişilik! " der. Kamilde onları öldürür. Mutlu son!

Forumİmamı

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
ok.
imam evinde oturuyordu. önünde casper via v9 vardı. ardından o iğrenç telefonu duvara salladı ve kıroliyi öldürdü.

super_hero007

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hava yağmurluydu her şey çok güzeldi
Yan bakkalda Mehmet abi oturmuş Maç izliyordu, sonra her şey bundan 1 saat sonra başlamıştı Nyan Cat'e binen bir çocuk diğer çocukları kaçırmış onlarıda Nyan cat yapmış
sonra TF 2'den Pyro çıkıp Nyan Cat'li çocuğu yakmış arkasından Spy gelip arkasından bıçaklamış
Sniper ise çatıdan ona Quickscope yapmış. ardından Dolan gelmiş
Bir tekme savurarak Pyro'yu yere sermiş maskesini çıkarmış...
Ve çıkan kişi ise... Teemo imiş Arkadan ise Dota 2'den Faceless Void gelip çıngırak ile Amerikan yerlisi dansı yapmaya başlamış, sonra Işid nükleer bomba hazırlamış ama kör yaşlı bir dede gelip bastonu yanlışlıkla vurarak bomba Dolan'ın yerine işaretlenmiş bomba üstlerine doğru gelmiş patlamış ve mutlu son.
Aralarından sağ kurtulan tek kişi Mr.Dolan imiş

SON
DAFUQ !?!?!?!