!! Hikaye Tek Cümle İle Devam Ettirmek !!

Shenkenator

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bunu bileniniz vardır ama ben anlatıyorum!
Ona uygun cümleler koyulacak ama
Şimdi ben bir tane cümle verdim. Hikayeye göre o cümleyi sen devam ettireceksin ama sadece bir cümle olabilir. Sırası gelen o cümleyi devam ettirecek.
Ben Başlıyorum!

Bir gün ben evde oturuyorum.

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
"Hey dostum kebapları nerede bulabiliriz ?" Dediler.

Tros

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Uzaylılar beni apistrotol vektörel boyutlar arası silahla buldu.

BuzzyRai

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslında rüya gördüğümün farkına vararak uyandım .Rüyamda bedenimi kontrol edebiliyordum bunun sebebi bir sürü bilgisayar oyunu oynayarak asosyal bir birey olmamdı annem bana her gün ders çalış derken ben sadece kafamı derslere veriyordum ? Şakamı yapıyorum ? Evet aslında ben döner-man adında bir süper kahramanım silahlarımdan döner çıkıyor aç olan hırsızları kurtarmak için ağızlarına döner fırlatırken polislerede döner fırlaıtoyurm bazı ahmakların dönerine lim10 koyarak lim10 lu döner yapıyorum .

Tros

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Kapıya zil çalması saçma olacağı için rüyamda bir şeyin ters gittiğini anlayarak bunun mantıksız olduğunu kavradım.Ve hemen lucide geçtim.Artık kendi rüyamın lorduydum

smolu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sonra aslında uyanık oldugumu ve içtigim hapların etkisi oldugunu anladım.Ama her şey bitti derken yeniden ilacın etkisine girdim

yasinTTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ve o an çatıdan Bi tıkırtı geldi ve tavan kırıldı Ve bir gurup uzaylı beni boşluga fırlattı SON