Hikayedeki Boşlukları Tamamlayın

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Size bir hikaye vericem ve bu hikayedeki boşlukları kendi kafanıza göre doldurcaksınız.

not: [Yaptıktan/Yedikten/izledikten] Gibi kısımlarda uygun olanı seçmemiz gerekmekte.Örnek: Yemek Yedikten, Film izledikten

Okuldan eve geldim, hemen .............. [Yaptıktan/Yedikten/izledikten] sonra minecraftı açtım. .................. Sunucusuna giriş yaptım ve sunucudaki herkese ................... yazdım.Biraz sunucuda vakit geçirdikten sonra .................... [Yedim/Çıktım].Canım o kadar çok sıkılıyorduki kendi kendime ................. yapıcam dedim.Saatler boyu hunharca .............. yaptıktan sonra hedefime ulaşmıştım.Elimdeki bu zafer ile yolum açıktı biliyordum.Aklımda bu yaptığım şeyi düşündükçe para kazanabileceğimi anladım ve para kazanabilmek için ..................... işine girdim.İşimde .................. [iyiydim/değildim].Benim biraz yatırım yapmam gerekiyordu hemen babama gittim ve "BABA!! bana ................. için para lazım" dedim.Babam ise bana "............................" Dedi.Hevesim .....................[kaçtı/yerine geldi] ve bu iş hayatımda 1 hafta sonra ...............................

Örnek benim yaptığım:

Okuldan eve geldim, hemen Supernatural izledikten sonra minecraftı açtım. Ahmetinharikalardiyari.picneco.net Sunucusuna giriş yaptım ve sunucudaki herkese Admin esya ver yazdım.Biraz sunucuda vakit geçirdikten sonra Hunharca Ban Yedim.Canım o kadar çok sıkılıyorduki kendi kendime Kendi Sunucumu yapıcam dedim.Saatler boyu hunharca Sunucuyu yaptıktan sonra hedefime ulaşmıştım.Elimdeki bu zafer ile yolum açıktı biliyordum.Aklımda bu yaptığım şeyi düşündükçe para kazanabileceğimi anladım ve para kazanabilmek için HUB işine girdim.İşimde iyi değildim.Benim biraz yatırım yapmam gerekiyordu hemen babama gittim ve "BABA!! bana Sunucumun kişi sayısını yükseltmek için için para lazım" dedim.Babam ise bana "s*ktir pez*venk" Dedi.Hevesim allak bullak oldu ve kaçtı ve bu iş hayatımda 1 hafta sonra b*k oldu

Bu benim bu kategorideki ilk konum biraz saçma oldu ama idare edi verin gari.

Son düzenleme:

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Okuldan eve geldim, hemen Tuvalete geçtim. sonra minecraftı açtım. AbdülMültalip Sunucusuna giriş yaptım ve sunucudaki herkese .123 yazın yazdım.Biraz sunucuda vakit geçirdikten sonra Heçkırlar sizi diyip sunucudan çıktım..Canım o kadar çok sıkılıyorduki kendi kendime Pasta yapıcam dedim.Saatler boyu hunharca Pastayı yaptıktan sonra hedefime ulaşmıştım.Elimdeki bu zafer ile yolum açıktı biliyordum.Aklımda bu yaptığım şeyi düşündükçe para kazanabileceğimi anladım ve para kazanabilmek için Pastane işine girdim.İşimde Çok iyiydim.Benim biraz yatırım yapmam gerekiyordu hemen babama gittim ve "BABA!! bana 1000000 tl verirmisin Pastane için para lazım" dedim.Babam ise bana "Para Senin qöpeeğin olsun" Dedi.Hevesim Tavan. ve bu iş hayatımda 1 hafta sonra Milyoner oldum

Ne uğtaştım be :D

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Okuldan eve geldim, hemen bilgisayarı açtıktan sonra minecraftı açtım. Sonoyuncu Sunucusuna giriş yaptım ve sunucudaki herkese sa yazdım.Biraz sunucuda vakit geçirdikten sonra Sunucudan çıktım. .Canım o kadar çok sıkılıyorduki kendi kendime harita yapıcam dedim.Saatler boyu hunharca parkur yaptıktan sonra hedefime ulaşmıştım.Elimdeki bu zafer ile yolum açıktı biliyordum.Aklımda bu yaptığım şeyi düşündükçe para kazanabileceğimi anladım ve para kazanabilmek için Haritacılık işine girdim.İşimde iyi sayılırdım .Benim biraz yatırım yapmam gerekiyordu hemen babama gittim ve "BABA!! bana Minecraft için para lazım" dedim.Babam ise bana "O parayla oyun alma başka şeyler al" Dedi.Hevesim kaçtı ve bu iş hayatımda 1 hafta sonra hiç başlamamış olan serüvenimin sonu oldu .

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Okuldan eve geldim, hemen Super Broly Bros videosunu izledikten sonra sonra minecraftı açtım. Enfeksiyon Sunucusuna giriş yaptım ve sunucudaki herkese ben "Şu anda Efsanevi Süper Saiyan Broly kadar güçlüyüm hepinizi tek başıma öldürebilirim." yazdım.Biraz sunucuda vakit geçirdikten sonra Brokoli çorbası yedim. Canım o kadar çok sıkılıyorduki kendi kendime Broly gibi kas yapıcam dedim.Saatler boyu hunharca antrenman yaptıktan sonra hedefime ulaşmıştım.Elimdeki bu zafer ile yolum açıktı biliyordum.Aklımda bu yaptığım şeyi düşündükçe para kazanabileceğimi anladım ve para kazanabilmek için güreşçilik işine girdim.İşimde mükemmeldim. Benim biraz yatırım yapmam gerekiyordu hemen babama gittim ve "BABA!! bana Broly kostümü için para lazım" dedim.Babam ise bana "Yeter, Broly mıroly işlerini bırak ders çalış biraz." Dedi.Hevesim kaçtı ve bu iş hayatımda 1 hafta sonra sakatlanıp güreşi bırakmak zorunda kaldım.

Biliyorum, hepinizde "Brolyfobi" oldu sanırım :D